Results 1 to 10 of 10

Thread: myresipi.com

  1. #1
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Tokyo
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    myresipi.com

    Tolong kasi komen utk web di bawah ini:-

    myresipi.com


    thanks..

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Malaysia
    Posts
    439
    Rep Power
    10
    Hi, your site is nice. Simple and straight to the point. The food seems delicious. On the other hand, this site appeals to me more: http://bahasajepun.com/

  3. #3
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Tokyo
    Posts
    24
    Rep Power
    0
    starsearcher,

    thanks ..pasal bahasajepun.com yg menyerlah sgt tu emm maybe kena tukar kot position dia ..

  4. #4
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    -lostworld-
    Posts
    102
    Rep Power
    225
    satu site yg simple dan mudah utk navigate, mungkin masih baru jadi tak banyak lagi resepi. aku cadangkan adakan tempat utk request resepi. masih banyak ruang utk perbaiki dari segi design. bg tu pun aku rasa kurang sesuai.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malaysia
    Posts
    158
    Rep Power
    174
    exchange links nak tak?

  6. #6
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Tokyo
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    thanks di atas komen

    donut,

    thanks di atas komen tu, tul gak yer background tu x sesuai kan, jadi saya dah tukar ker warna biru lak, rasa kali ni nampak lembut skit rasanya.
    and iklan bahasajepun.com tu dah di buang...kalau x, nampak sgt benda tu menyerlah..

    alfirus,,
    buat masa ni myresipi.com tak letak lagi links tu nanti bila dah ada nanti kita orang akan contact yer..

  7. #7
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    kedah
    Posts
    30
    Rep Power
    0

    Ya saya suka

    bagus sekali website anda .. saya telah daftar isteri saya dgn website anda ..

  8. #8
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    kuantan
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Internal Server Error

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, webmaster@myresipi.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    kuantan
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    hi

    apa masalah?

  10. #10
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    SELANGOR
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    bagus sangat

    myresipi mmg bagus..

    nuyun selalu gak lepak ctu tuk asah skill..

    kiranya oklah sbb resepi yg ada kat ctu semuanya menjadi..

    cuma webnya tak bape nk menarik sangat..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112