Results 1 to 6 of 6

Thread: Check it out !!!

  1. #1
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Sungai Petani
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    Thumbs up Check it out !!!

    hello my fiends,

    please give your opinion about this website....

    SMSPS

    samada ia suitable untuk badan pelajaran or not...silakan
    nunalifqaufyaba

  2. #2
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    KL
    Posts
    435
    Rep Power
    184
    Memang sesuai... SM Sains Pokok Sena.... Cantik domain...

    Tapi-kan... main page too much heavy graphics... kesian diorang pakai dial-up...

  3. #3
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Sungai Petani
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    betul gaks

    hmmmm. .... betul gak tu...
    ok saya akan cuba buat 2 version...
    satu untuk broadband (Flash) dan satu lagi untuk dailup (HTML)

    terima kasih....harap2 yang lelain tu bagi ler komen skit2....
    nunalifqaufyaba

  4. #4
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    280
    Quote Originally Posted by thorax_101
    hmmmm. .... betul gak tu...
    ok saya akan cuba buat 2 version...
    satu untuk broadband (Flash) dan satu lagi untuk dailup (HTML)

    terima kasih....harap2 yang lelain tu bagi ler komen skit2....
    bagus site awak..
    cuma warna tuh masih kureng sikit.
    nak main 1 warna boleh.. tapi maximizekan penggunaanya.. dari GELAP sampai cerah.. Aku cuma nampak middle tone dan sikit gelap saja..
    rasanya main 2 tone (duotone) atau 2 pilihan warna mungkn lebih menarik.

    Flash tuh sebagai option or pilihan is ok la aku rasa..
    sebab site camnih sepatutnya more informative dan dalam bentuk teks.

    ada blog tuh..
    tapi napa remove copyright WordPress tu?

    anyway.. at least ko jauh bagus dari orang lain..
    usaha lagi upgrade skill Gud luck..
    rate : 7.5/10 tolak 0.5 lagi sebab salah ejaan (see attachement. )
    Attached Images Attached Images To view attachments your post count must be 0 or greater. Your post count is 0 momentarily.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Sungai Petani
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    fuhh

    fuhhh....

    nasib baik ada orang bagitau ada salah...saya pon x perasan yang tu salah eja.....thank you and arigato gozaimas.....dan pasai copyright Wordpress tu saya dah letak balik...heh....shimasen deshtak....
    nunalifqaufyaba

  6. #6
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Sungai Petani
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    help

    ehh...bleh tolong tak...tengok lagi mana yang buat hal..@ salah eja cam tadi..hehh....ataupun layout yg x elok...komenlah sepuas-puasnya...
    nunalifqaufyaba

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. check this out...
    By nigo_lai in forum Looking To Hire
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-2008, 11:18 PM
  2. Check it out!!!
    By [the][matrix] in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 18
    Last Post: 15-05-2006, 05:27 PM
  3. check it out!!
    By [the][matrix] in forum Website Design
    Replies: 0
    Last Post: 16-12-2004, 03:49 PM
  4. Please check it out!
    By eric in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 5
    Last Post: 06-12-2003, 12:17 AM
  5. Check this out...
    By freakdiver in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 2
    Last Post: 17-07-2003, 10:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112