Results 1 to 5 of 5

Thread: www.anglicanvault.cjb.net

  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    melaka
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    www.anglicanvault.cjb.net

    sila komen..www.anglicanvault.cjb.net
    .thanks
    Last edited by mysticmind; 16-05-2005 at 10:04 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    278
    site nih untuk apa?..
    sebab aku baca ada macam kompeni yg berkembang or something like that?
    sory tak dapat baca dengan jelas.. samada huruf sukar dibaca or monitor aku nih mmg gelap setting dia agaknya (kat cc skang nih.. )..

    anyway.. kalau informative site.. aku tak suka dan terus terang tak sesuai dgn flash..
    Bleh nak buat flash.. but should be 2 version = Flash and HTML..
    because Flash is not good enough in Search Engine!..
    and also..

    utamakanlah Domain name yang lebih professional instead of .cjb.net tu..
    (atau mungkin dalam pembelian? : wish like that. )

    saya rasa.. warna hitam nih mungkin sudah lama sangat zamannya..
    tapi apa2 pun hitam masih pilihan utama ramai orang..
    btw.. i wish to see at least some different and BIG IMPACT site that at least can make me say WHOAA!!.. THIS SITE ROCK AND FU**IN* GREAT!!!..

    rated : 5/10 (cammon maaann.. i know.. u can do better than that!)

    gotcha!

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    melaka
    Posts
    22
    Rep Power
    0
    5/10? haiyark..tarak duit la mau beli itu dot.com.content gimik saja.takder kompeni yg berkembang pon.ahahah.thanks for the comment

  4. #4
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    214
    Patut pun beli dotcom ni. Bukan mahal pun, 35 ada...40 ada... Hari ni cash-in Maybank2u, esok lusa dah boleh pakai domain.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    melaka
    Posts
    22
    Rep Power
    0
    35 and 40? haiyark bleh beli 2 ernie ball guitar string ooo..akan pertimbangkan cadangan itu
    apabila website baru mendapat rating sekurang-kurangnya 7.5/10.hehehhe

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112