Results 1 to 3 of 3

Thread: sick homepages

  1. #1
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    sick homepages

    visit ma god damn pages

    www.ryz.xs3.com

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    melaka
    Posts
    22
    Rep Power
    0
    isnt this the flash site check section?

  3. #3
    Join Date
    May 2005
    Location
    jb
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    erm whether for flash or html site section,i am right on my way to comment hehehe.
    budak umur 9 tahun yang baru blaja nak surf tenet takkan paham tulisan yg digunakan sbg link kat main page tuh...
    dan biler jer sy klik kat link profile...erm takder navigasi nak back..atau link ke mana2..huhuhu...mujur ler browser aku ada butang back...dan mujur ler aku ader mouse yg boleh right click muahaha...

    lamer je nak tunggu chat untuk loading so aku chat sesorang dengan kawan sebelah aku...
    erm...nway gud try..nama pun eksperimen betul tak?
    )
    "YOu Can Talk,I Can Talk"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112