Results 1 to 7 of 7

Thread: My Personal Site

  1. #1
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Setapak
    Posts
    74
    Rep Power
    188

    My Personal Site

    review dan komenla site ni...
    saya punya website...

    http://www.ammar-lutfi.netfirms.com

    komen okey...teruk ke..baik ke..apa-apala
    asal jujur okey...
    <a href="http://www.w3schools.com" target="_blank">W3Schools</a>

    ....bagus giler...

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    272
    masih terlalu banyak kelemahan serta tiada penguasaan dalam HTML.

    design juga masih tiada kesefahaman warna.
    perlukan lebih banyak latihan dalam design dan banyakkan lagi mencuba dan research dengan web2 yang menarik..

    oh ya..saya terjumpa nih :

    <param name="movie" value="file:///C|/Documents%20and%20Settings/AMMAR/My%20Documents/Personal/P%5BHEADER%5D.swf">
    <param name=quality value=high>
    <embed src="file:///C|/Documents%20and%20Settings/AMMAR/My%20Documents/Personal/P%5BHEADER%5D.swf" quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="757" height="127"></embed>
    </object></td>
    Tuh file flash sampai tua aku tunggu tak kluar.
    sebab dia link flash file dalam pc ko sendiri.. hanya ko yang nampak ada

    ermm.. ok tuh jer la komen saya yang tak berapa kejam bulan2 pose nih.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Setapak
    Posts
    74
    Rep Power
    188

    dah diperbaiki

    camna okey tak flash tu....sebenarnya saya nak letak gambar awan...pastu bila online tak kuar....

    nasib baik abg. mystic tolong bagitau..terima kasih....
    <a href="http://www.w3schools.com" target="_blank">W3Schools</a>

    ....bagus giler...

  4. #4
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    91
    Rep Power
    201
    hehe.. teruskan pembelajaran... mystic teruskan kritikan anda, byk yang kene kritik kalo nak berjaya.. dulu aku kene kritik bagai nak rak.. yang tak masuk akal, yang kuar akal semua ada.. namun jika tak kerana seme tu aku takkan berjaya sampai bila-bila... hehehh

  5. #5
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    272
    bagus nih..
    skang dimiez dah berjaya dah.. banyak hasil dia.. lagi banyak dari aku tau.. huhuhu

  6. #6
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Malaysia
    Posts
    9
    Rep Power
    0
    Hi alltvmas,

    flash kor tu agak simple, tapi kalo bagi budak 15 belas tahun what else can you asked for... i say well done to this kid!

    Saya ada satu komen saja, awak perlu membaiki flash code kamu itu kat semua links, bukan index kamu saja, link link lain masih belum diperbaiki bagi flash kamu itu....

    ok la ini sahaja...

    Regards,
    Alex

  7. #7
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    272
    eh. jangan la bubuh kat signature tuh nick aku..
    rasa tak best jer..
    please!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. My personal flash site
    By darkredz in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 12
    Last Post: 09-02-2007, 02:40 PM
  2. CheeKui.com, My personal Site
    By cheekui in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 8
    Last Post: 25-03-2006, 11:18 PM
  3. Adakah google tidak indeks personal netfirms site
    By Syahrizal in forum Revenue and Monetization
    Replies: 5
    Last Post: 16-12-2004, 05:46 PM
  4. your personal site?
    By fadlee in forum Mamak Stall
    Replies: 4
    Last Post: 26-07-2004, 10:37 AM
  5. my personal site
    By MHR in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 8
    Last Post: 11-04-2003, 10:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39