Results 1 to 10 of 10

Thread: .: MY Homepage :.

  1. #1
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Raub , Pahang
    Posts
    129
    Rep Power
    195

    .: MY Homepage :.

    http://www.fadlee.50megs.com

    em.. dah byk kali update site tapi rase ade yg tak kene bole kasi komen plz..

  2. #2
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Kluang, Johor
    Posts
    2,367
    Rep Power
    250
    [offtopic] why do you use Yahoo!/Google banner to link to your website? I don't think you are legal to do so.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Raub , Pahang
    Posts
    129
    Rep Power
    195
    hehe.. just for fun coz i alway doin illegal stuff and its kinda part of my life.. lol

  4. #4
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    278
    Ermm..
    [off topic]
    kalau ko still degil.. aku tak rasa ada orang nak komen site seorang yang keras kepala.. dan tak ada orang rasa ianya ada kelakar

    maaf.. ayat aku mungkin kurang ajar.
    tapi sila hormati pendapat orang lain boleh?
    [/offtopic]

  5. #5
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Raub , Pahang
    Posts
    129
    Rep Power
    195
    waaa... ko nieh mmg tukang komen terkejam!!

  6. #6
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    PJ
    Posts
    346
    Rep Power
    202
    ok la content dia..tp tak tau konsep site ko nih. personal ke ada buat apa2 service?

    Lg satu..rimas sebenornya dgn perkatan zulfadlee's homepage bila kita gerakkan mouse tu.

    sekian
    Affordable Virtual Office Provider
    Business Address From RM20 per month

  7. #7
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    278
    sebaiknya satu2 site tuh ada 'SUBJECT' to highlight..
    aku tak rasa ada apa2 yang istimewa ttg site anda.

    overall dah ok.. cuma mungkin aku dah bosan tgk background hitam

    afsal ramai orang mula2 buat web mesti buat bg itam aaa?

    lagi..
    aku rasa elok kalau design grafik diperhebatkan lagi. Isi mmg memainkan peranan penting.. tapi grafik juga adalah amat penting.. sebab cuma grafik yang mencantikkan sesuatu web.

    Mekasih ..

    // masih bosan nengok signature banner ko.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Raub , Pahang
    Posts
    129
    Rep Power
    195
    hmm.. okeh.. sbnr x de wat service pape tuh personal site jek..
    site aku tuh dah lembab nak load plak aku gi truk bende tak gune keh keh.. buat panas jek..hehee
    mysticmind..
    Ya.. mmg x de pape kat site aku..lol x de source tu la content pun gie curi hehee..
    color?hmm tak tau ar aku pakai truk itam campor lak ngan warna kuning ikut campor jek..

    (waa.. mane pic aku truk tuh..??) huhu..

  9. #9
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Petaling Jaya, Selangor
    Posts
    695
    Rep Power
    207
    Kalau nak free content utk website, cuba try test pi website ni

    http://www.freesticky.com/stickyweb

    Tak pun kat sini pun banyak juga

    http://www.google.com

    asalkan rajin mencari

  10. #10
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Raub , Pahang
    Posts
    129
    Rep Power
    195
    yaa freesticky.com,webmasterpaste,stickysauce..etc tu sume tm aku curik content..
    anyway ape software bst wat graphic sendiri.. maleh la nak curik bende dah..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I'm Satisfy With My New Homepage
    By jeff-ay in forum Website Design
    Replies: 11
    Last Post: 16-05-2008, 10:57 AM
  2. Homepage Review
    By blueplue in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 10
    Last Post: 04-01-2008, 08:41 AM
  3. microsoft.com has new homepage
    By starsearcher in forum Mamak Stall
    Replies: 5
    Last Post: 19-12-2006, 01:44 AM
  4. My Homepage
    By lighching in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 7
    Last Post: 16-03-2005, 08:45 PM
  5. automatic homepage
    By adfunk in forum Website Design
    Replies: 13
    Last Post: 02-09-2003, 10:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112