Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: updated!!

  1. #1
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Raub , Pahang
    Posts
    129
    Rep Power
    192

    updated!!

    review my updated site!!
    www.fadlee.50megs.com

  2. #2
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Raub , Pahang
    Posts
    129
    Rep Power
    192
    plz give your comment ..i need to improve my site

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    275
    mula - mula sekali aku nak komen..
    aku pening tengok signature Yahooko tuh.
    bleh tak dia duk diam dan bukan yahoo?

  4. #4
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Raub , Pahang
    Posts
    129
    Rep Power
    192
    ahahaha... yea ar aku tukar google.. kehkeh

    [mysticmind]*tgk, aku bleh buang signature ko... [/mysticmind]

  5. #5
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    PJ
    Posts
    346
    Rep Power
    199
    kekkeke...berapa gaji ko dpt promote camni ni?
    Affordable Virtual Office Provider
    Business Address From RM20 per month

  6. #6
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    275
    pertama kali aku tengok ada orang baru belajar lepas tuh google plak bayar dia. :rool:

    tak payah laa.. rata2 orang sini dah lama dah kenal yahoo ngan google tuh..

    aa.. letak plak pasnih hotmail takpun msn ok?

  7. #7
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Raub , Pahang
    Posts
    129
    Rep Power
    192
    waahhh mane ilang banner aku waa..

  8. #8
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Raub , Pahang
    Posts
    129
    Rep Power
    192
    ahahaa.. aler aku saje je truk sbb link pic dorang senang aku amik.. malas nak cari pic lain.. jgn marah aku lak..uhuh

  9. #9
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    275
    baik ko buang sebelum ada orang setkan ko tak leh pakai langsung signature..
    dengor lah kalau nak dengar nasihat nih.. kalau tak.. aku tak tahu..

  10. #10
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Raub , Pahang
    Posts
    129
    Rep Power
    192
    bengang tul ar.. ade je org yg tak memuaskan hati.. potong line laa

  11. #11
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    PJ
    Posts
    346
    Rep Power
    199
    Cuba ko baca T&C, ada tak apa2 restrictions ttg signature. kalo signature ko tidak membuat apa2 kesalahan..letak je la. takpe...walaupun agak besar dan menyampah gak tgk kekadang kan..tapi takde la sampai tahap nak membunuh..kekekke
    Affordable Virtual Office Provider
    Business Address From RM20 per month

  12. #12
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    275
    biarlah..
    dia budak2 baru belajar tuh..
    lama2 nanti dia malu sendiri pun kire oklah..
    hehehhe

  13. #13
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Petaling Jaya, Selangor
    Posts
    695
    Rep Power
    204
    Ok back to the topic, comment on fadlee website. Dia nak org komen so aku nak komen bebetul la ni.

    First impression tgk website ko, nampak sgt la baru belajar nak buat website. Pastu aku nak tanya, ko buat website ni utk diri sendiri ke utk visitors. Kalau utk diri sendire tu kira ok la sebab aku tak tau taste ko macam mana, tapi kalau utk visitors, lupakan je la.

    Website ko adalah jenis2 website yg aku benci nak visit sebab banyak sangat benda yg bergerak, buat pening kepala jer, dah tu ngan background hitam, font hijau.

    And then, apa sebenarnya hala tuju website ko dari segi content dan sebagainya. Kau kena ada identiti sendiri walaupun ianya personal website. Cth personal website yg best ialah sultanmuzaffar.com, liefcf.com

    Contohi la depa ni.

  14. #14
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    235
    Buttons tu memang canteekk tapi font untuk contents site u tu terlampau kecil and warna fonts tu jugak menyakitkan mata. Sebaiknya gunakan "drab colours", not too bright or too dark.

    - MENJ

  15. #15
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Raub , Pahang
    Posts
    129
    Rep Power
    192
    ahaha.. nie baru best.. kutuk gile gile punye..
    aku tau site aku sbnr mcm sampah pakai truk je content..lol serious aku ckp..
    hehee.. ape pon thanku sbb kasi komen kutuk..
    sensei thanku!! lol
    Last edited by fadlee; 26-07-2004 at 05:08 PM.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Updated Matrimonial Website Script
    By heary in forum Website Programming
    Replies: 0
    Last Post: 16-10-2009, 12:54 AM
  2. More than 1000 proxies updated everyday
    By warren4321 in forum Webmaster Tools
    Replies: 0
    Last Post: 06-07-2009, 12:18 PM
  3. my and updated Syiok.Com
    By ad1 in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2007, 12:15 PM
  4. hwaguanmetal.com (just updated the design)
    By SiauKia in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 4
    Last Post: 02-01-2004, 08:49 PM
  5. Just updated - first design.
    By Movexz in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 6
    Last Post: 13-09-2003, 04:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112