Results 1 to 6 of 6

Thread: i need a help

  1. #1
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    ntah
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    i need a help

    hellow...
    aku ader buat satu forum... tapi yang aku tensen skang nih.. macam maner nak create category, topik.... herm..aku dah cuba dah.. tapi tak bleh.. masa aku mula buat forum tuh.. menang tak bleh nak create new topik... so.. korang cuba selidik.. macam maner nak create semua tuh...

    satu lagie.. korang ader tak website forum free... kasi tahu aku yee.. okies.. bye....
    hehe

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    ntah
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    herm

    lupa aku nak kasi tahu... aku guna... INVASION POWER BOARDS
    hehe

  3. #3
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Singapura
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    nak add ni smua kena pergi kat forum admin...
    login then click on admin control panel...
    <center>-Swish-
    -Flash Made Easy-
    XxInFiNiTyxX[Dot]Tk [Ver. 5.0]</center>

  4. #4
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    not here
    Posts
    74
    Rep Power
    188
    sigh forum lagi? berapa banyak nak buat forum daaa

  5. #5
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Petaling Jaya, Selangor
    Posts
    695
    Rep Power
    203
    Buat forum tapi kalau takde org mengepost, tak guna juga, Macam website aku, registered members 2,000 lebih tapi yg active dlm 10 org jer.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Setapak
    Posts
    74
    Rep Power
    190
    Gunala Invisionfree.....search jer kat search engine.....
    forum tu free jer dan senang jugak nak pakai.....
    <a href="http://www.w3schools.com" target="_blank">W3Schools</a>

    ....bagus giler...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112