Results 1 to 8 of 8

Thread: Teratak Anna Abadi

  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Ipoh
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Wink Teratak Anna Abadi

    Come visit my personal homepage
    Sajak Dan Cerpen Anna Abadi and Teratak Anna Abadi

  2. #2
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Papar, Sabah
    Posts
    266
    Rep Power
    200
    wow! terserlah kewanitaan mu... aku respect cara ko bermain warna yg feminin tu, cun! congrats! ko berjaya menunjukkan satu design yg berlatarbelakangkan seorang designer pompuan... good job!

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    274
    isi dah cukup bagus, banyak dan menarik..
    apa yang perlu sekarang hanyalah mencantikkan wajah web anda dengan hiasan grafik ! tetapi tak boleh banyak sangat, kurang sesuai. Site sebegini sebaiknya berkonsep design simple and nice.

    pink also my favourite color before..
    wah rasa cam jiwang jer masuk web kaler pink..
    err rasa cam nak ngorat jer.. hehehheheh :P

  4. #4
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    210
    allo... komen aje dah la....

    yg hang nak ber'GATAi' buat apa?!!! hu hu hu

    tambah grafik lagi... kenal lagi ttg jpeg & gif (png pun bole gak), compression quality dan tentunya saiz fail.

    byk yg menarik utk dibaca kat site ni, sampaikan abis dekat 2 jam surfing kat sini ajer (syok baca )

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Ipoh
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Tambah grafik?? Hmm..rasanya dah byk grafik (png,jpg,gif) termasuk background dan latar muzik (midi,swf) dah dimuat kat homepage ni. Kalau byk sangat grafik, takut lambat pengunjung nak buka. Saya lebih suka simple kerana saya memang seorang yg simple maaa. Anyway, saya tak pandai sangat web designing kerana ia bukan bidang saya. Saya cuma suka-suka....dan saya memang suka puisi....
    Thanks for visiting my homepage.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Rahsia...
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    laman awak memang menarik

  7. #7
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Penang
    Posts
    170
    Rep Power
    213

  8. #8
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    In a house...
    Posts
    208
    Rep Power
    210
    laman geocities tu awat tutup? ape daa.. hehe.. pintu roboh ka? gurau je... kat forum plak.. dah kena hack 100 kali? ish ish ish.. ape cite ni? wahai cik adzriana.. ape dah jadi? apa dah jadi? (cam lagu sm salim lak..)

    ciawz!
    <b>A</b>bg<b>C</b>ooL<br><i>Cool as you can be</i>

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30