Results 1 to 9 of 9

Thread: up close and personal

  1. #1
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    234

    up close and personal

    http://www.menj.net/personal

    Sila komen...

    (Nota: site template BUKAN design saya sendiri)

    - MENJ

  2. #2
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Papar, Sabah
    Posts
    266
    Rep Power
    201
    perrgghhh!! aku suke giler combination hitam ngan silver.. hehehe.. aku bangga coz ko sempat berdakwah kat site ko ngan meletak link RELIGION tuh.. Alhamdulillah.. komen aku :-

    - text "Up Close And Personal" kat atas tu kalau boleh perbaiki lagi.. sayang, button link dah cun dah, tapi main title simple.. aku tau ko boleh buat yg gempak punya..
    - ayat Copyright kat bawah tu, maybe ko boleh kasi align kat kanan ke...ataupun kat center.. coz dia tenggelam ngan design yg kebetulan color silver jugak kat kiri tuh.. walaupun benda ni kecik, tapi aku sure ko tak nak ia mencacatkan keseluruhan page ko, kan!
    - overall, aku bagi 3.5/5 bintang! nicely done website!

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    234
    Trimas!

    Kena ingat, template ni bukannya design saya, yer...jadi saya cuba usahakan untuk memperbetulkan apa2 yang tak kena tu....

    - MENJ

  4. #4
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    274
    aku ingatkan ko desin sendiri..
    design laaaa sendiri woitt.. nak nengok hasil best ko! :P

  5. #5
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Papar, Sabah
    Posts
    266
    Rep Power
    201

  6. #6
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    274
    pergh! dekat 2 bulan baru ada reply..?
    dia kan.. kene buat gempak gempak..
    power power .. mesti baru letak jer orang terus komen atau berkata..
    Whoaaaa!! Hebatnyaa.. :P

  7. #7
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    In a house...
    Posts
    208
    Rep Power
    211
    cool.. cool black and white design...
    <b>A</b>bg<b>C</b>ooL<br><i>Cool as you can be</i>

  8. #8
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    274
    lama tak nampak abang cool
    skang dah tak 'cool' ke? dah FREEZE kan :P

  9. #9
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    234
    Originally posted by mysticmind
    aku ingatkan ko desin sendiri..
    design laaaa sendiri woitt.. nak nengok hasil best ko! :P
    Hehehehe.....pasal malas tu lerr pi amik design org lain

    - MENJ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Personal Finance
    By Darren Property in forum Member Introductions
    Replies: 0
    Last Post: 21-08-2009, 06:24 PM
  2. Hydrogen cars close to production
    By genzy in forum Mamak Stall
    Replies: 2
    Last Post: 13-07-2007, 11:36 AM
  3. Looking For Personal Assistant
    By passiongal in forum Job Vacancies
    Replies: 0
    Last Post: 21-09-2006, 02:29 PM
  4. My personal webbie
    By Adila in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 2
    Last Post: 10-12-2004, 09:09 PM
  5. My Personal Site
    By alltvmas in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 6
    Last Post: 04-11-2004, 06:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112