Results 1 to 15 of 15

Thread: Tolong review site ni

  1. #1
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Tokyo
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    Tolong review site ni

    Tolong bagi komen sikit utk website yg aku buat di tpt aku belajar skrg ni :-

    http://www.lab.ss.titech.ac.jp/

    Kritik pun ok , aku suka kritikan ...


    Thanks ...

  2. #2
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    PJ
    Posts
    346
    Rep Power
    196
    baru sikit je ko buat..camana nak komen..btw buat masa ni ianya adalah ok..cuba ko buat kasi penuh dulu..baru leh tau camana gayonye...
    Affordable Virtual Office Provider
    Business Address From RM20 per month

  3. #3
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Tokyo
    Posts
    24
    Rep Power
    0
    dah siap dah site ni, kalau detail lagi ada dlm ini

    http://www.lab.ss.titech.ac.jp/takahashi/eng/index.html

  4. #4
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    209
    kind of confused... site pasal apa ni?

  5. #5
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Tokyo
    Posts
    24
    Rep Power
    0
    ini site laboratory(research lab.) tempat aku belajar sekarang ini..

  6. #6
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Papar, Sabah
    Posts
    266
    Rep Power
    199
    aku kurang paham la site ni.. dia info pasal Lab korang ke..? apa specification korang..? and then, boleh tahan jugak ko berada dikalangan org Jepun yek! takde masalah ke..? aku nengok ko sorang je melayu situ..

  7. #7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Tokyo
    Posts
    24
    Rep Power
    0
    web site itu pasal lab kita orang lah, siapa dia yg jadi ahli lab itu, apa yg kita org dok research dsb. Web site ni professor aku yg suruh aku buatkan,,, dia tak tetakpkan specification nya , dia cuma bagi contentnya dan suruh aku design webnya itu aje,

  8. #8
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    456
    Rep Power
    223
    The site is clean and simple and the style suits the type of site. Well done.

  9. #9
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Tokyo
    Posts
    24
    Rep Power
    0
    ok thanks, any other comment please

  10. #10
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Papar, Sabah
    Posts
    266
    Rep Power
    199
    oh ya.. lupa plak.. kalo bleh main ngan image sket, jgn ko padatkan view user ngan text memanjang..k! pening wooo...

  11. #11
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Tokyo
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    thanks

    thanks for the comment, aku bukan tak nak letak image, tapi professor aku tu tak suka sgt image katanya, so kena ikut clientlah hehe, anyway thanks lot for the comment.


    any other comments

  12. #12
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Papar, Sabah
    Posts
    266
    Rep Power
    199
    bagitau Professor ko.. "a picture worth a thousand words..!"

  13. #13
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    SoObHanG JhaYa
    Posts
    501
    Rep Power
    221
    kalau tak buh image pun cantik, kena tengok konsep...
    <form name="jump">
    <select name="menu" onChange="location=document.jump.menu.options[document.jump.menu.selectedIndex].value;" style="border:1px #393F31 solid;color:#393F31;font:10px Verdana;font-weight:bold;" >
    <option value="0" style="background: #9CC8FE" selected>*SELECT-LINKS</option>
    <option value="http://www.gengturbo.org/" style="background: #FF0000">GENGTURBO</option>
    <option value="http://www.phixelgrafix.com/" target="new" style="background: #C6D607">PHIXELGRAFIX</option>
    <option value="http://dailydigital.phixelgrafix.com/" style="background: #FCBC45">OLD-BLOG</option>
    <option value="http://www.mesrahosting.net/" style="background: #FF99CC">WEBHOSTING</option>
    </select>
    </form>

  14. #14
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    dreamland
    Posts
    240
    Rep Power
    203
    clean, nice, cute
    huhahahhrghahaha
    ^_^ <== stay happy

  15. #15
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    91
    Rep Power
    201
    ahakss... boring... takde seni sgt... maybe info je kot yg penting... byk kan grafik yang ada related...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tolong review kalau siape dah try kayarabak.com
    By kassimbaba in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 6
    Last Post: 29-05-2008, 06:26 PM
  2. Tolong review website saya
    By Fairu Zamir in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 5
    Last Post: 14-06-2004, 10:14 PM
  3. Tolong review website Umie Aida
    By fairu_zamir in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 8
    Last Post: 17-01-2004, 08:27 PM
  4. ...mintak tolong check site aku nih....
    By razis in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 14
    Last Post: 07-05-2003, 03:50 PM
  5. web site review
    By foulsign in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 3
    Last Post: 20-03-2003, 02:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37