Results 1 to 3 of 3

Thread: PasarBorong.Biz - Malaysia Marketplace - Murah2

  1. #1
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Terengganu
    Posts
    31
    Rep Power
    0

    Smile PasarBorong.Biz - Malaysia Marketplace - Murah2

    Hi all ..

    Nie laman terbaru saya gunakan wordpress.. ( baru belajar wordpress) .. so harap otai2 leh bagi pandangan dan idea untuk cantikkan lagi site nie . TQ

    Site ni anda boleh iklankan apa sahaja ( yang dibenarkan ) secara Percuma, Mudah, Cepat dan Tanpa Pendaftaran ...

    sila layari PasarBorong.Biz|Malaysia Marketplace : Mudah * Cepat * Percuma * Tanpa Pendaftaran * Post Your Ads Now!!!

    hope bleh support

    Regards,
    Nelayan
    Nothing Special...

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    275
    1 - kesilapan terbesar ialah menggunakan domain name .biz
    2 - saingan anda sudah terlalu besar dan popular contoh yang pasti ialah 'mudah'


    all the best.

    pakai classipress erk.. best tuh.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Terengganu
    Posts
    31
    Rep Power
    0
    thanks mysticmind bagi respond ...

    saya akui domain .biz memang susah skit untuk tarik traffic melalui SEO .. perkara ini telah saya fikir-fikirkan .. dan banyak jugak lah artikal yg berdiskusi mengenai domain .biz yg kurang laku di pasaran ..

    Tapi pilihan yang ada amat terhad .. .my dan .com.my telah dirembat org ... ada hanya .net .biz dan .info sahaja .. fikir2 kan business utk semua org.. ambik jer la

    tu pun beli pakai coupon dengan godaddy dapat usd.6 dolar ..

    Saya akan cuba melalui kaedah2 lain utk marketing ...

    pakai classipress .. coz sy tengok belum ramai yang pakai ... tp yang WpIndoFreeAds bagus juga..


    Anyway ..semua dijemput untuk iklan kan di sana di PasarBorong.Biz

    p/s : sesiapa yang berminat untuk create logo PasarBorong.Biz .. leh PM saya ..harga leh nego utk logo yang sudi buat review pun okay juga ...harga Nego

    Regards,
    Nelayan
    Nothing Special...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Besides freelance marketplace also product marketplace?
    By houben77 in forum FeedBack & Suggestion
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2009, 04:43 PM
  2. Freelance Marketplace
    By eliekhoury in forum Looking To Hire
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2008, 04:39 AM
  3. Freelance Marketplace
    By eliekhoury in forum Advertise Your Services
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2008, 04:36 AM
  4. New marketplace for freelancers
    By Freeweb in forum Advertise Your Services
    Replies: 1
    Last Post: 29-11-2007, 09:39 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112