Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 18 of 18

Thread: Tolong check layout aku eek...

  1. #16
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Melaka
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    layout besar sangat...tak sesuai...

    pandangan aku, layout ko tu besar sangat...content tak padat..tu pasal nampak dull...color combination pun kurang...betul tak...kena kecikkan sikit size layout tu..maybe ko patut tambah animation pada page tu...


    ::digital metal::
    ::digital metal ::
    ::No retreat, no surrender::
    www.xpdc.cjb.net >> The Ultimate XPDC Website 2002.

  2. #17
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    In a house...
    Posts
    208
    Rep Power
    214
    bagus-bagus.. aku nanti taruk link dalam majalah virtual yang aku ngah develop nih... hehe good job la.. anyway... sumer tu format original ke? kalau original.. bagus!! hehhe.. original is da best! caya la... ape lagi ek ..
    <b>A</b>bg<b>C</b>ooL<br><i>Cool as you can be</i>

  3. #18
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    10
    Rep Power
    0
    ok tapi tak sesuai untuk resolution 800x600 pixels. melebar ketepi sangat. dan header tu, lebih sesuai rasanye kalau dikecilkan sedikit saiznye. ruang yang ada tu buleh letak banyak benda lagi. content tentang 3D review memang cukup baik. buleh jugak dapatkan rujukan dari majalah-majalah pc yang ada dipasaran. aku syorkan chips magazine.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 26-02-2009, 08:47 AM
  2. Tolong!Tolong!! Urgent giler nie...
    By Apit in forum Website Programming
    Replies: 4
    Last Post: 29-03-2008, 05:35 PM
  3. CSS layout
    By yipguseng in forum Website Design
    Replies: 11
    Last Post: 17-05-2007, 04:01 PM
  4. Tolong check.. list template ni boleh dowload tak..
    By xhensem in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 12-08-2004, 02:19 AM
  5. ...mintak tolong check site aku nih....
    By razis in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 14
    Last Post: 07-05-2003, 03:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112