Results 1 to 5 of 5

Thread: webmastermelayu.com

  1. #1
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    237

    webmastermelayu.com

    Cuba jengok:

    http://www.webmastermelayu.com

    Lebih kurang sama jerr dengan forum ni, yang bezanya diaorang pakai BM 100%.

    Cubalah participate, tapi suasana kat sana tak "semeriah" di sini...

  2. #2
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    OCed
    Posts
    252
    Rep Power
    227
    it said webmasterMELAYU ... so takkan la pakai english lak .. ngko nih. hehe.

    diorang start awal dari webmastermalaysia.com nih lagik. maybe sebab BM .. ramai org tak join ? .. yer ker ? or tak ramai yg tahu ...
    I can't affod to have a signature here, can somebody sponsor me a signature ?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    237
    alahi...ye tak ye gak...WebmasterMELAYU....LOL!

    tapi sayanglah takde apa-apa kat sana macam webmastermalaysia.com nih.....saya rasa sebab orang tak tahu, bukan pasal pemakaian BM....

  4. #4
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    KL
    Posts
    95
    Rep Power
    215
    Lebih kurang jer... tapi webmastermalaysia.com lebih cantik

  5. #5
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Skudai, Johor
    Posts
    123
    Rep Power
    215
    lar, webmastermelayu.com dah tutup dah....alahai....depa dah ganti ngan teknologimaklumat.com. Okey gak...tapi still dalam construction. Camner pun, layout cun, laju ngan banyak sumber pengetahuan (bagi status web under construction)...check it out geng
    Tweak beyond it Limit!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31