Results 1 to 7 of 7

Thread: Tolong review kalau siape dah try kayarabak.com

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    town
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Tolong review kalau siape dah try kayarabak.com

    Hello semua,

    Saya ahli baru kat forum ni dan dari forum lain, saya ade terjumpa website kayarabak dot com dan tengok websitenye betul betul unik.

    Sales letternye betul punya mengancam. Saya nak tahu pendapat member kat sini kalau ade yang sudah try.

    Dari review kat lain, kata mereka ok..saya nak pastikan sebelum membeli

    ni websitenye kayarabak dot com
    maaf saya tak boleh post link pasal baru. belum pernah post jadi error msg keluar suruh saya padamkan link.

    makasih
    KS

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    645
    Rep Power
    150
    aku dah pergi website tu, sama je macam yang lain..
    jual ebuku, praktikal, buat sendiri, lepas tu tunggu..
    hasil nya saya jamin tak akan sama banyak
    ambil masa paling cepat 1-2 bulan rasanya..
    Bagaimana pasarkan produk / trafik ?
    nak jana duit di internet, akaun bank ?
    belajar sendiri lebih berkesan,
    lagipun, WMC forum bersedia membantu..

    kenapa nak join benda macam tu kalau dia sama
    macam perniagaan IT yang lain ? Persaingan ?
    Jual ebook RM 50, sebulan 500 unit, kira sendiri

    Paling utama..
    kau mesti rajin usaha, sebagai contoh
    380 ringgit dalam masa 1 hari
    cari 5 orang, orang ke 5 akan bayar ke akaun 2
    dan seterusnya..

    bukan bisnes IT tak bagus,
    mereka2 yang mengusahakannya itu mungkin tak elok...


    *ini adalah berdasarkan pengalaman saya = perigiduit.com
    Last edited by canagdesigner; 30-04-2008 at 09:02 PM.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    town
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    Tu dia...memang betul tapi aku dah belajar sendiri dah berbulan bulan..tapi ade yang masih tak paham dan tak tahu buat...aku harap ade buku atau program yang terus boleh ajar kita cara caranye..

    dah terlalu banyak aku cari sendiri..ade yang kata gini ade yang kata gitu..sampai penting otak aku..

    Aku tengok macam ok la buku..tengok dia punya akaun..berdesus desus duit masuk..buat aku terpikir panjang aje...

    harapa ade orang boleh bantu.
    Quote Originally Posted by canagdesigner View Post
    aku dah pergi website tu, sama je macam yang lain..
    jual ebuku, praktikal, buat sendiri, lepas tu tunggu..
    ambil masa paling cepat 1-2 bulan rasanya..
    Bagaimana pasarkan produk / trafik ?
    nak jana duit di internet,
    belajar la sendiri, member forum boleh tolong

    kenapa nak join benda macam tu kalau dia sama
    macam perniagaan IT yang lain ?

    Paling utama sekali..
    kau mesti rajin usaha,

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    645
    Rep Power
    150
    yang ini mungkin boleh tolong..
    Belajar Bisnis Internet

    kalau buku, mungkin tak berapa faham sikit,
    cuba cari tips dan tutorial buat duit dekat myspace..
    * search dekat google
    Last edited by canagdesigner; 01-05-2008 at 07:13 AM.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    town
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    Ok terima kasih..

    aku beli dua dua sekali...



    Quote Originally Posted by canagdesigner View Post
    yang ini mungkin boleh tolong..
    Belajar Bisnis Internet

    kalau buku, mungkin tak berapa faham sikit,
    cuba cari tips dan tutorial buat duit dekat myspace..
    * search dekat google

  6. #6
    Join Date
    May 2008
    Location
    KAMPUNG TAHI
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    mmg menarik bisnes internet. tapi kena bayar leh caye ke?

  7. #7
    Join Date
    May 2008
    Location
    Perak
    Posts
    9
    Rep Power
    0
    ha ah...boleh percaya ke mende ni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 14-04-2007, 04:07 PM
  2. Tolong review website saya
    By Fairu Zamir in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 5
    Last Post: 14-06-2004, 10:14 PM
  3. Tolong review website Umie Aida
    By fairu_zamir in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 8
    Last Post: 17-01-2004, 08:27 PM
  4. Tolong review site ni
    By fendi75 in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 14
    Last Post: 28-11-2003, 01:17 AM
  5. kalau insert or delete lak camner
    By adique_7 in forum Website Programming
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2002, 12:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39