Results 1 to 4 of 4

Thread: Freelance Php Coder

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Sarawak
    Posts
    25
    Rep Power
    0

    Freelance Php Coder

    Nak cari orang yang boleh buat plugin untuk CMS E107.

    Plugin/Module : SMS Messaging
    Detail: Boleh diletak kat bahagian tepi and sms kepada user 013 and 019 dengan menggunakan PLAIN TEXT. kerana sekarang nie, kita dapat hantar sms melalui email ke celcom line. juz use 0134567982@sms.celcom.com.my dan hantar.

    Harga: Dalam RM20-30.

    Berminat : Add YM netforceteam [at] yahoo.com
    AnakDomba.Com
    Malaysia Christian Portal

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    batu caves
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    Assalamualaikum,

    sori tanya yer... bukan dari awal kemunculan SMS lagi ker kita dapat hantar thru email... sebab SMS kan asalnya dari email... cuma contentnya diterhadkan supaya bleh dihantar thru phone... sebab dulu tak der 3G... bandwidth utk phone line masih kecik... lalu jadinya SMS...

    sebab memang aku dari dulu lagi hantar SMS thru email cam tu... nophone@sms.celcom.com.my... kalau maxis plak... nophone@sms.maxis.net.my... then dlm tahun lepas atau sebelumnya, celcom dan maxis dah tak allow lagi that particular servis...

    sekarang nie tak tau la plak kalau diorang allow semula..

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Sarawak
    Posts
    25
    Rep Power
    0
    anyone intrested?
    AnakDomba.Com
    Malaysia Christian Portal

  4. #4
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    malaysia
    Posts
    19
    Rep Power
    0
    im willing to be hire..please PM me..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PHP Coder
    By jalil in forum Looking To Hire
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2009, 03:56 PM
  2. hi Coder here! I need some coding help
    By calvynlee in forum Website Programming
    Replies: 17
    Last Post: 22-02-2008, 02:04 PM
  3. Freelance HTML designer and Basic coder
    By rksy81 in forum Advertise Your Services
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2006, 04:34 AM
  4. freelancer.. php coder & web designer
    By Filuren in forum Job Vacancies
    Replies: 0
    Last Post: 04-03-2005, 03:27 PM
  5. PHP Coder For Hire..
    By _iLLegal in forum Website Programming
    Replies: 14
    Last Post: 27-06-2004, 11:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37