Results 1 to 4 of 4

Thread: login menggunakan level

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    kuantan
    Posts
    21
    Rep Power
    0

    login menggunakan level

    assalamualaikum n salam sejahtera

    ada sesape yang tau tak mengenai login menggunakan level menggunakan php?ada suggestion yang saya perlu menggunakan combo box supaya level2 tu dipegang oleh combo box tu..tap saya tak tau nk wat camne..u all leh tolong ajar tak?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    1,576
    Rep Power
    186
    Not quite sure what you mean with level.

    Do you mean login membership levels?

    For example,
    level 1 - basic
    level 2 - more 2 features
    level 3 - more 4 features

    or GUI collapsible tree?
    +__ Level 1
    |__ Level 2
    |__ Level 3

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    kuantan
    Posts
    21
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by genzy View Post
    Not quite sure what you mean with level.

    Do you mean login membership levels?

    For example,
    level 1 - basic
    level 2 - more 2 features
    level 3 - more 4 features

    or GUI collapsible tree?
    +__ Level 1
    |__ Level 2
    |__ Level 3
    tq genzy..i dh success pasal login tu.skang ni i tengah buat gabungan 3 table plak..u tau tak kalau nak detect data yang dah ada database,kena guna javascript jugak ke?contoh bila pekerja tu telah meminjam sebuah fail n then dalam masa yang sama pekerja lain jugak nak pinjam fail tersebut..so nk detect data yg dah available tu kena guna javascript atau coding biasa?

  4. #4
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    1,576
    Rep Power
    186
    Quote Originally Posted by beih107 View Post
    bila pekerja tu telah meminjam sebuah fail n then dalam masa yang sama pekerja lain jugak nak pinjam fail tersebut..so nk detect data yg dah available tu kena guna javascript atau coding biasa?
    Need to use the server-side script to communicate with the database.

    The client-side JavaScript can't communicate with the database server, except using AJAX (using JavaScript as an agent to remotely call the server-side script to communicate with database). The bottom line is that it still needs the server-side script.

    Typically, the client-side JavaScript deals with the DOM (Document Object Model) that represents each single element in the client-side HTML as objects (properties: name and value). Its typical application is the form validation, changes due to event triggering (i.e. mouse cursor is over/out, timer) etc.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. wow alliance level guide
    By myncByncGrees in forum Blogging Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 21-11-2009, 04:36 AM
  2. Pendapatan Menggunakan Telefon Anda
    By natalia_eye in forum Job Vacancies
    Replies: 3
    Last Post: 02-06-2008, 09:31 PM
  3. Copy maklumat menggunakan Ctrl+C & Ctrl V
    By Chubby21 in forum Website Programming
    Replies: 7
    Last Post: 22-03-2008, 02:06 AM
  4. 2nd level .my
    By mylinear in forum Domain Names
    Replies: 52
    Last Post: 26-01-2008, 02:52 PM
  5. Network DNS (level 2 & 3)
    By jasonisaac in forum Member Introductions
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-2007, 06:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37