Results 1 to 4 of 4

Thread: ASP - Who is online

  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    ch3r4$ d4ruL 3h$4n
    Posts
    26
    Rep Power
    0

    ASP - Who is online

    Assalamu'alaikum wbt / Salam Sejahtera,

    Erm.. jenuh gak aku cari coding camne nak kuarkan senarai members yg tengah online.. yg aku tau, benda ni kene main ngan application.. b4 ni aku try wat gune session tapi ada masalah sket.. Sesape yg penah wat + tau coding tu.. hulur2 la...
    -Kh4|if4H^4|4m^m4y4-
    Akhirat=CAHAYA,Dunia=BAYANG2.
    Bile kite kejar cahaya,otomatik bayang2 folo

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malaysia
    Posts
    158
    Rep Power
    173
    Cari dalam google untuk ASP Chat Application... download, dan try tengok coding dier.

    Just an idea...

  3. #3
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    ch3r4$ d4ruL 3h$4n
    Posts
    26
    Rep Power
    0
    adus.. tq bro..

    aku tgh cari yg ble main ngan session yg aku dah wat once user login.. aku taknak main ngan cookies coz certain2 browser tak allow cookie.. aku nak main ngan Global.asa skali.. senang sket.. kalo sesape yg ada coding dah pernah wat tu.. hulur2 la ilmu sket.. hulur coding pon ok gak..
    -Kh4|if4H^4|4m^m4y4-
    Akhirat=CAHAYA,Dunia=BAYANG2.
    Bile kite kejar cahaya,otomatik bayang2 folo

  4. #4
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    16
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by brutalasia
    Assalamu'alaikum wbt / Salam Sejahtera,

    Erm.. jenuh gak aku cari coding camne nak kuarkan senarai members yg tengah online.. yg aku tau, benda ni kene main ngan application.. b4 ni aku try wat gune session tapi ada masalah sket.. Sesape yg penah wat + tau coding tu.. hulur2 la...

    Cuba try dekate http://2enetworx.com/dev/index.asp

    Saya pernah download Who Is Online dari sana.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 14-07-2009, 11:22 AM
  2. The Faster Online Service to build online your Business
    By kingrapid in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 26-06-2009, 05:18 AM
  3. online
    By Bholanath in forum Job Vacancies
    Replies: 0
    Last Post: 14-05-2009, 09:43 AM
  4. Online Ftp
    By asamad in forum Webmaster Tools
    Replies: 1
    Last Post: 18-12-2005, 08:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37