Results 1 to 3 of 3

Thread: tak papar fail php dalam IE

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kedah
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    tak papar fail php dalam IE

    saya dah install php complete dah sume, localhost pun dah ok, say guna dreamwever nak buat website, so saya create fail html untuk papar dan fail php untuk buat proses, tapi bila browse kat IE(internet explorer), bila tekan je button proses, fail php tak di paparkan, ada mesej tell kata fail php tak di kenali,
    Kedua2 fail html dan php saya letak dalam fail www (yang kat dalam php).

    tapi kenapa still tak leh ,tolong saya please...

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    280
    try print screen. dan masukkan sini.. pastekan error tuh sekali..

    detail tak cukup.. susah orang nak bantu..
    localhost tuh pakai ape?
    easyphp? webdev? phptriad ke ape?

    more detail please !!!..

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    KLC
    Posts
    91
    Rep Power
    174
    hi dan_nial,

    awak pakai webserver ape? personal webserver? IIS? apache? kene config php dlm web server tu manually.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Nak papar image dari database dalam flash?
    By Linn_jie in forum Website Programming
    Replies: 0
    Last Post: 27-02-2008, 11:33 AM
  2. papar tarikh dari database??
    By Linn_jie in forum Website Programming
    Replies: 4
    Last Post: 13-02-2008, 10:13 AM
  3. Why always LOG IN FAIL?
    By louislim in forum FeedBack & Suggestion
    Replies: 3
    Last Post: 27-10-2006, 03:36 PM
  4. Macam mana nak buat fail pdf
    By zxc in forum Mamak Stall
    Replies: 16
    Last Post: 12-04-2004, 09:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112