Results 1 to 3 of 3

Thread: upload file

  1. #1
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    selangor
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    upload file

    cemana nak upload file dlm internet? dah try tp gambar tak kuar lak tu tulisan pun tukar jadik default nye. cemana nak link page-page dlm web tu?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    KL
    Posts
    68
    Rep Power
    177

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    280
    Quote Originally Posted by aaxeem
    cemana nak upload file dlm internet? dah try tp gambar tak kuar lak tu tulisan pun tukar jadik default nye. cemana nak link page-page dlm web tu?
    nih sorang lagi..
    tanya macam tak sungguh2..
    cube la cerita panjang sikit.. bukan susah pun..

    kalau ada contoh pun takpe.

    errmm.. sepermerhatian aku..
    aku rasa ini kes sebab = buat guna software.. samada frontpage or something..
    tak tahu langsung HTML..

    malas nak tolong..
    kecuali ko jelaskan dengan SEBAIKNYA apa masalah ko dan contoh jika ada..
    sebab aku dah nak mula tak suka jawab orang yang tanya dengan tak sunguh2..

    mekasih..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rapidmirrors.com File Upload/Mirroring
    By rekomaster in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 3
    Last Post: 10-11-2009, 10:06 AM
  2. Upload file
    By safprin in forum Website Programming
    Replies: 5
    Last Post: 24-03-2005, 02:19 AM
  3. upload file
    By nurulmajdi in forum Website Programming
    Replies: 21
    Last Post: 15-04-2004, 02:01 PM
  4. Camner Nak Upload file .php
    By akmis in forum Website Programming
    Replies: 21
    Last Post: 12-05-2003, 04:06 PM
  5. upload file via web browser
    By mbek in forum Website Programming
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-2003, 11:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33