Results 1 to 6 of 6

Thread: install eXtreme Styles mod

  1. #1
    Join Date
    May 2004
    Location
    pahang
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Question install eXtreme Styles mod

    mintak tolong kepada yang pakar.....cam mana nak install extreme styles mod nie kpd phpbb 2.++....?
    kalau boleh mintak tolong ajar dr a - z

  2. #2
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Malaysia
    Posts
    54
    Rep Power
    179
    Dah try usha kat http://www.phpbbstyles.com ?
    Last edited by Mesra; 26-04-2005 at 01:42 AM.
    Traveler

  3. #3
    Join Date
    May 2004
    Location
    pahang
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Red face tak paham

    erm...dah sudah tapi tak beraper paham.....

  4. #4
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Malaysia
    Posts
    54
    Rep Power
    179
    Aku pun tak berapa pasti sebab aku pun tak penah guna. Tapi aku akan cuba terangkan berdasarkan maklumat yang aku dapat melalui forum tu. Untuk phpBB version 2.0.2 hingga 2.0.11, anda memerlukan eXtreme Styles mod 2.1.0. Setelah anda download & unzip eXtreme Styles mod 2.1.0, anda perlu copy paste/replace fail fail ke dalam folder phpbb anda. Check install.txt (buka melalui Wordpad) untuk mengetahui fail fail yang perlu ko copy paste/replace (panjang sangat kalau nak disenaraikan kat sini). Jangan lupa untuk membuat folder cache di dalam phpbb root folder anda dan chmod kepada 777. Selesai.
    Last edited by Mesra; 26-04-2005 at 01:43 AM.
    Traveler

  5. #5
    Join Date
    May 2004
    Location
    pahang
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Talking tq

    tq.....nanti sy akn cuber....

  6. #6
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Malaysia
    Posts
    54
    Rep Power
    179
    Dah berjaya ker?
    Last edited by Mesra; 26-04-2005 at 01:43 AM.
    Traveler

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Manuals: The Styles of Beauty
    By muqtada123 in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 14-07-2009, 07:02 AM
  2. How to install cgi/perl script
    By air_master in forum Website Programming
    Replies: 2
    Last Post: 05-04-2007, 08:48 AM
  3. Can Mambo v4.5.1 template install in v4.5.2?
    By lcf in forum Website Programming
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2005, 01:44 PM
  4. how long does it take to install streamyx?
    By tesla_rage in forum Mamak Stall
    Replies: 18
    Last Post: 22-01-2004, 12:02 PM
  5. phpbb install??
    By Syazwan in forum Website Programming
    Replies: 17
    Last Post: 26-08-2003, 03:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112