Results 1 to 3 of 3

Thread: universe database

  1. #1
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    kl
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Question universe database

    nak mintak tolong pada member2 ni
    firstly saya tak marah or pelik lah kalau korang tak tau ada database namenyer uniVerse sbb sy pun baru jek tau sejak pindah tukar keje baru ni

    masalah nyer skrg ialah.. kami nak develop aplication baru guna php and still kakalkan databse uniVerse ni sbb katenyer ia sangatlah stabil.. tak taulah...

    tapi sekarang, sy tengah cari middle ware utk communicate antara DB ni ngan php tu.

    ada apa2 suggestion tak.... saya dah try hibernate tapi entahlah.. tak boleh rasenyer sbb itu mostly utk java. tolonglah bagi suggestion sbb dah pening dah ni.. bos lah emm tau2 jelah...

    terima kasih yek....

  2. #2
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Ampang KL
    Posts
    93
    Rep Power
    221
    maybe database yg compliant dengan ANSI92 sql...maksudnya SQL query yg digunakan boleh diapply kat lenlain database

  3. #3
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Johor Bahru, Malaysia
    Posts
    41
    Rep Power
    0
    cuba cari info kat

    http://www.dbforums.com/

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Emails Database
    By Kennyeoh in forum Email Marketing
    Replies: 7
    Last Post: 09-12-2009, 08:20 PM
  2. nak tarik database??
    By Linn_jie in forum Website Programming
    Replies: 13
    Last Post: 15-09-2007, 03:35 AM
  3. ASP & Topspeed database
    By Rizalnet in forum Website Programming
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2004, 07:24 PM
  4. database in website..!!
    By lanxc_7 in forum Webmaster Tools
    Replies: 8
    Last Post: 18-08-2003, 12:05 AM
  5. OOP dan Database
    By kidino in forum Website Programming
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2002, 06:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112