Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Thread: Quran Database

  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Shah Alam
    Posts
    68
    Rep Power
    182

    Quran Database

    aku mencari quran database untuk php & msql yang bukan module ..

    kebanyakkan yang ada semuanya mambo, phpnuke dan lain2..

    sesapa yang tau atau ada cadangan lain, minta reply tq...

  2. #2
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    epox
    Posts
    432
    Rep Power
    225
    aku ade mysql dump dia. besar woo.. aku buat quran script dulu tapi tak finish kan. maybe one day i will. haha.
    Munzir + "/^[Hh](a)(z)\1\2[iI]$/"

  3. #3
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Shah Alam
    Posts
    68
    Rep Power
    182
    nanti dah siap kasiktau ye..

  4. #4
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Shah Alam
    Posts
    68
    Rep Power
    182
    kalau ada database dia kasik je la.. script nanti aku buat sendiri

  5. #5
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    epox
    Posts
    432
    Rep Power
    225
    ape yang patut ade dalam quran script ni selain browsing through surah2?
    Munzir + "/^[Hh](a)(z)\1\2[iI]$/"

  6. #6
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    epox
    Posts
    432
    Rep Power
    225
    aku dah siapkan dah
    http://www.munzir.net/quran/
    http://www.munzir.net/quran/admin (u & p : admin)

    aku upload nanti. tgh malas ni
    Munzir + "/^[Hh](a)(z)\1\2[iI]$/"

  7. #7
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Shah Alam
    Posts
    68
    Rep Power
    182
    alhamdulillah dan terima kasih...



    apa apa pun aku respect le.. dan menunggu utk download nye nanti ...

  8. #8
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Shah Alam
    Posts
    68
    Rep Power
    182
    camana nak jadi programmer php dan website design yg berjaya cam hang yek?. kasik le tips sket kat saya yg baru belajo ni..
    hang ngaji kat universiti ka php nie?.. hehhehe...

  9. #9
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Johor
    Posts
    772
    Rep Power
    230
    hehe kat universiti pun tukang ngajo import tu yg cikgu2 nye tak pandai2. hehe

    dia baja kat siam nuh
    I hate when:

    vBulletin Message:
    Sorry! The administrator has specified that users can only post one message every 60 seconds

  10. #10
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    epox
    Posts
    432
    Rep Power
    225
    ... ha'a, kat skolah pondok kat siam
    Munzir + "/^[Hh](a)(z)\1\2[iI]$/"

  11. #11
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Shah Alam
    Posts
    68
    Rep Power
    182
    ooo

  12. #12
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Deep Inside
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    Originally posted by MHR
    ... ha'a, kat skolah pondok kat siam
    terer kau, sampai ke SIAM menuntut ilmu.
    ape pun, script quran kau ni memang membawa kepada anjakan paradigma dalam dunia multimedia islam.
    syabas diucapkan.. muahahaha

  13. #13
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Shah Alam
    Posts
    68
    Rep Power
    182
    apa apa pun aku masih menunggu utk mengdownload ... bile le dapat download hehehe...

  14. #14
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    epox
    Posts
    432
    Rep Power
    225
    dan aku pun menunggu bila la aku nak merajikan diri untuk upload script tu..

    *blink*
    Munzir + "/^[Hh](a)(z)\1\2[iI]$/"

  15. #15
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Shah Alam
    Posts
    68
    Rep Power
    182
    sama sama la kita menunggu hhhihiihhi

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Portable Database
    By checkitout in forum Website Design
    Replies: 2
    Last Post: 18-08-2009, 03:15 PM
  2. universe database
    By bayam04 in forum Website Programming
    Replies: 2
    Last Post: 06-11-2004, 12:30 AM
  3. ASP & Topspeed database
    By Rizalnet in forum Website Programming
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2004, 07:24 PM
  4. Al-Quran Professional Web-based Application
    By matmeer in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 2
    Last Post: 01-01-2004, 01:00 PM
  5. OOP dan Database
    By kidino in forum Website Programming
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2002, 06:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39