Results 1 to 2 of 2

Thread: tolong....

  1. #1
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    sabah
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Unhappy tolong....

    aku budak yang tak tauk apa-apa pasal cf,tiba-tiba praktikal kena suruh pakai benda ni..camana nak mula pakai coldfusion?dah 2 minggu aku kaji but masih tak paham-paham..for information..aku memang tak tau pasal nak buat webpage pakai server..any advise?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Papar, Sabah
    Posts
    266
    Rep Power
    203
    ni heaven untuk ColdFusion.. http://www.cfm-resources.com/tutorials.cfm try to find what you want..

    pasal buat web, teda beza kalau buat di pc sama server, buat jak mcm biasa, finally nanti baru masuk server.. jgn dep[end on reading notes! mix it! read notes + some practical..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tolong!Tolong!! Urgent giler nie...
    By Apit in forum Website Programming
    Replies: 4
    Last Post: 29-03-2008, 05:35 PM
  2. Mintak tolong everybody..!!
    By pjal_studio in forum Website Programming
    Replies: 31
    Last Post: 24-01-2004, 06:39 PM
  3. tolong lah ye...
    By nur_miesha in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 16-12-2003, 04:39 PM
  4. Php Tak Dapat Run..tolong!!
    By therion in forum Website Programming
    Replies: 7
    Last Post: 21-11-2003, 04:24 PM
  5. tolong
    By yhaffiz in forum Website Programming
    Replies: 2
    Last Post: 26-09-2003, 12:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112