Results 1 to 5 of 5

Thread: sistem MLM

  1. #1
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    KL
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    sistem MLM

    Apa khabar semua, saya nak tanya, ada sesiapa yang boleh buat program hompage penajaan seperti yang digunakan oleh syarikat MLM. Sesiapa yang ada kepakaran boleh lah emailkan kepada saya, sebab saya juga teringin membangunkan website seumpama itu. Contoh yang boleh dilihat adalah seperti di halaman .. http://gdm.meganetwork.biz/intro.asp?id=346
    cuba anda daftar dan masuk ke halaman tersebut. dan cuba anda terangkan bagaimana website tersebut berfungsi. Saya juga ingin bertanya, jika ingin membagunkan halaman seperti berikut, adakah kosnya terlalu tinggi. emel saya nazrinefro@yahoo.com.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Johor
    Posts
    772
    Rep Power
    230
    hehehe.... test hang survey kat hotscripts.com or resourceindex.com kalau nak tgk price ler... kalau rasa tinggi tu... tinggi la... bagi kami kat sini (mungkin den je kot) kalau sanggup bayar cam MLM yg ade dlm site di atas, takde masalah kot utk buatkan hang punya site...
    I hate when:

    vBulletin Message:
    Sorry! The administrator has specified that users can only post one message every 60 seconds

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    subang jaya
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    so secara automatiknya apabila aku mengklik pada link yang engko bekalkan diatas sana maka engko akan dapat satu point sebab menjadi referral.............huhuhu

  4. #4
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    dreamland
    Posts
    240
    Rep Power
    205
    taktik raih untung tuh...
    jgn klikkkkkkkkk........
    huh!!!
    ^_^ <== stay happy

  5. #5
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Johor
    Posts
    772
    Rep Power
    230
    heheh jgn <B>Klik</B>!
    I hate when:

    vBulletin Message:
    Sorry! The administrator has specified that users can only post one message every 60 seconds

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SIstem for company and student
    By sistem in forum Advertise Your Services
    Replies: 5
    Last Post: 24-08-2007, 11:02 AM
  2. sistem MLM
    By pemikir in forum Website Programming
    Replies: 2
    Last Post: 22-10-2003, 10:11 AM
  3. sistem MLM
    By pemikir in forum Website Design
    Replies: 0
    Last Post: 21-10-2003, 08:15 PM
  4. Milikilah Sistem web portal sediri (PHPNUKE)
    By azdin in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 18-11-2002, 12:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39