Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 46 to 60 of 128

Thread: Best PHP editor?

  1. #46
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    gecko world
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    scite from scintila

  2. #47
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Ampang
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    Aku sekarang guna Komodo Edit.. FREE & quite powerful. Senang nak manage projects & boleh berinteraksi dengan php framework yg aku suka guna skarang dengan baik.

    Give it a try

    Untuk minor2 editing, aku guna Notepad++, pun editor yg sangat baguzz

  3. #48
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Penang
    Posts
    504
    Rep Power
    159
    I use UltraEdit and also the free version of Coffecup Editor.
    Last edited by yonghs; 09-09-2007 at 11:13 AM.

  4. #49
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    My
    Posts
    967
    Rep Power
    0
    I tried Notepad++ recently. pretty nice also but as most of the time I still code conventionally using notepad... lol

  5. #50
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    KLC
    Posts
    91
    Rep Power
    168
    on linux, geany, bluefish, joe.

  6. #51
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Banting
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    Smile

    Quote Originally Posted by marco View Post
    I'm using Crimsom Editor .. Not bad.. For me it's worth to try.
    A'kum n hi kawan-kawan,

    Dah lama dah tinggalkan forum ni. Huhu... rasa nak active balik la kat sini. Hehe...

    Aku pun guna Crimson Editor gak. Dah 4 tahun guna editor ni. Lighweight. Kalau aku buat php script, yang aku biasa guna syntax coloring ngan parenthesis matching. Huhu.. tak de 2 mende ni memang kelabu la mata aku nak buat coding. Tapi kalau nak edit website design yang dalam nyer ada PHP coding aku guna Macromedia Dreamweaver. Tak de apa yang outstanding pun. Cuma memang dah ada dalam pc aku. So aku pun guna je la. :P

    Woh... rasa segar bugar lak bila aku dah post msg kat forum ni. huwaaahhh...

  7. #52
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Terengganu
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    editplus, kedit, dreaweaver, notepad

  8. #53
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    Saya guna PHP Expert Editor v4.2...

    Saya rasa PHP Expert Editor 4.2 ni lah best untuk PHP Programmer...
    Siap ada search string2 coding PHP...

  9. #54
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Putrajaya
    Posts
    60
    Rep Power
    141
    so,where can we find the ranking of php editor??pc magazine..?

  10. #55
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    USJ
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    phpDesigner for me! Even forked out over RM200+ to purchase the software after its trial extended coz I couldn't find any better alternatives.

  11. #56
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sabah
    Posts
    51
    Rep Power
    138
    Quote Originally Posted by hajime View Post
    A'kum n hi kawan-kawan,

    Dah lama dah tinggalkan forum ni. Huhu... rasa nak active balik la kat sini. Hehe...

    Aku pun guna Crimson Editor gak. Dah 4 tahun guna editor ni. Lighweight. Kalau aku buat php script, yang aku biasa guna syntax coloring ngan parenthesis matching. Huhu.. tak de 2 mende ni memang kelabu la mata aku nak buat coding. Tapi kalau nak edit website design yang dalam nyer ada PHP coding aku guna Macromedia Dreamweaver. Tak de apa yang outstanding pun. Cuma memang dah ada dalam pc aku. So aku pun guna je la. :P

    Woh... rasa segar bugar lak bila aku dah post msg kat forum ni. huwaaahhh...
    I hate program that looked like window 98 interface!

  12. #57
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sabah
    Posts
    51
    Rep Power
    138
    I use CodeLobsterPHPEdition

  13. #58
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    pd
    Posts
    497
    Rep Power
    147

    Lightbulb Best code editor ever

    I edit PHP (among other stuff) with gvim when I've got a GUI, vim (same for console) when I don't. Free, runs on any Unix, Windows, DOS, Mac, Amiga and OSes I have never seen.

    It's based on Unix's vi editor, which a lot of people say stands for "Virtually Impossible". It takes a while to get the hang of modal editing, but once you do, you'll feel the powa. There's an 'about vi' page at:

    about Vim : vim online

    If you're not sure you're ready to move on from notepad-like editors, gvim can do that too:

    for non-Vim users : vim online

    I hope that helps.

  14. #59
    Join Date
    May 2008
    Location
    KL
    Posts
    15
    Rep Power
    0
    How about Textmate and Dreamweaver. They are nice too.

  15. #60
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sabah
    Posts
    51
    Rep Power
    138
    Try phpcoder 2008, Its the best one in the world!
    So much to learn.. So little time!

Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What is the best CSS editor?
    By AsiaPartTime in forum Website Design
    Replies: 34
    Last Post: 29-03-2014, 11:14 AM
  2. HTML Editor
    By supra in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 6
    Last Post: 26-10-2013, 08:45 PM
  3. Video Editor
    By gnesop in forum Webmaster Tools
    Replies: 4
    Last Post: 12-10-2013, 07:35 PM
  4. JSP Editor, Anyone?
    By lcf in forum Website Programming
    Replies: 15
    Last Post: 07-10-2005, 11:43 PM
  5. video editor
    By Bromeo in forum Job Vacancies
    Replies: 0
    Last Post: 19-05-2005, 12:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112