Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Bengkel PHP

  1. #1
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    296
    Rep Power
    223

    Bengkel PHP

    Sapa nak belajar PHP. Satu hari pengenalan kepada PHP oleh Kengkawan.com. Tempat terhad, so sila book tempat anda segera. Pengetahuan am HTML diperlukan untuk kursus ini.

    http://www.kengkawan.com/bengkel
    --------------------------------------------
    Khairil Iszuddin Ismail

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    MLK
    Posts
    119
    Rep Power
    219
    dah ramai orang tak kidino? sebab tempat member aku nak buat jugak kursus ni. jadi, mana tau ko boleh tolong handle kat sana jugak, kira persen la.

    aku dah siapkan silibus, cuma takut tak sempat buat jer. kalau ko rajin, boleh terus buat kat tempat member aku, tempat dah ada, tinggal orang jer na ngajar. kalau ko boleh, ko cakap ngan aku ekk..

    r0kawa

  3. #3
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    -
    Posts
    16
    Rep Power
    0
    bengkel tu kat ner & biler?rasenyer mcm saya x leh nak join.Tapi kalu bukak klas lg masa lps bln 7 bleh?

  4. #4
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    -lostworld-
    Posts
    102
    Rep Power
    223
    ada kosong lagi ke...
    ...kalau ada diskaun sikit lagi best...

  5. #5
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    296
    Rep Power
    223
    ada ... kalau nak contact ellie segera ... lagi satu ... macam mana mau diskaun oi. dah murah abis ni ... dah tu, nak bayar sewa lab lagi, CD toolkit, nota ... dsb. just to note, aku bukan nak buat profit sangat. lebih kepada nak ngajar korang dan berkongsi ilmu ... begitulah.
    Last edited by kidino; 08-05-2002 at 11:28 AM.
    --------------------------------------------
    Khairil Iszuddin Ismail

  6. #6
    Join Date
    May 2002
    Posts
    23
    Rep Power
    0
    kidino.. saya baca dekat iklan tu takdek pun contact no..
    yg ada kat iklan tu hanya email / fax no utk kasik bank-in slip..
    tolong... saya berminat nak join ni..
    ::nevland:: the land of nowhere

  7. #7
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    27
    Rep Power
    0
    Kidino.. aku dah email Ellie, die tak balegh pon.
    HaniSaidi

  8. #8
    Join Date
    May 2002
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    sabauler,sedara sekalian.
    kalau email tak bayau pun tak guna gak........baik ko pigi bank ko bank in kan duit tu pastu ko faxkan slip bank in tu mesti ader replynyer.

    rno.anajin

  9. #9
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    27
    Rep Power
    0
    aku e-mail ngan slip bank sekali lerr.
    tak leh nak fax.
    HaniSaidi

  10. #10
    Join Date
    May 2002
    Posts
    12
    Rep Power
    0

  11. #11
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    penang
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Bengkel PHP

    kidino, kite berminat kelas PHP tuh tapi tak sempat le nak register... saya cadangkan en. kidino.. buat kelas PHP lagi untuk sesape yang tak sempat nak turut serta.. : )

  12. #12
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    296
    Rep Power
    223
    aku sebenarnya boleh nak ngajar lagi. tengoklah yang first ni macam mana. aku boleh spare masa aku sehari jea sebulan untuk ngajar PHP ni sebab biasanya aku ada plan dah. so paling kerap pun, mungkin aku buat kelas sebulan sekali ... tapi dalam masa terdekat ni akan ada kelas Flash dan Photoshop ... tapi bukan aku yang ngajar lah ... bila dan final nanti aku inform kat korang ...
    --------------------------------------------
    Khairil Iszuddin Ismail

  13. #13
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BTHO
    Posts
    775
    Rep Power
    237
    alahai...aku dah terlepas deadline...

    bila nak buat lagi bengkel camni? email aku la...

  14. #14
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    p.j
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    assalamualaikum...
    posting pertama dari saya...
    hmmm..saya pun berminat gak course tu...
    kalau ade buat lagi mail saya please...
    ok...tenkiu...

  15. #15
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    296
    Rep Power
    223
    OKEH .. course Flash, 21 Julai 2002. Check this

    http://www.kengkawan.com/flash
    --------------------------------------------
    Khairil Iszuddin Ismail

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Bengkel Membaik Pulih Komputer
    By ejat363 in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 1
    Last Post: 16-07-2007, 12:24 PM
  2. Bengkel Photoshop Untuk Laman Web
    By deheart in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 27-08-2002, 09:36 AM
  3. Bengkel Photoshop Untuk Laman Web
    By deheart in forum Graphic Design
    Replies: 0
    Last Post: 27-08-2002, 09:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112