Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 16 to 30 of 35

Thread: belajar PHP: Di Johor, ada sesiapa berminat tak?

  1. #16
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Sekitar Gunung Korbu
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    aku nak join laa.. tapi.. aku takder knowledge tentang PHP nie langsung.. buleh ker join niee.. kalo buleh.. aku confirm..

  2. #17
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Selangor
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    Kat JB pon kat JB laa... tapi bila yaa?

  3. #18
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    epox
    Posts
    432
    Rep Power
    233
    aku tak perasan pun ade thread ni... anyway. aku dah puas enjoy kat JB baru la ade orang nak inform aku pasal mender ni.. aiseyman
    Munzir + "/^[Hh](a)(z)\1\2[iI]$/"

  4. #19
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    OCed
    Posts
    252
    Rep Power
    232
    ceh .. aku dah inform awal - awal .. ko jer yg tak ambil berat ...
    I can't affod to have a signature here, can somebody sponsor me a signature ?

  5. #20
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    epox
    Posts
    432
    Rep Power
    233
    Munzir + "/^[Hh](a)(z)\1\2[iI]$/"

  6. #21
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    jay bee
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    akummm...
    aku nak gi gakss ..... emmm sebab aku dah lupe ape yg blajo dulu..., tapi bila masa nyer tuuu?....tunggu bukak sem lerr ekk...ok ...mie@trnet.ktr.utieeemm.jaybeee
    Last edited by mMMmboy; 12-04-2002 at 06:50 PM.

  7. #22
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    perlis
    Posts
    19
    Rep Power
    0
    aku tak perasan pun ade thread ni... anyway. aku dah puas enjoy kat JB baru la ade orang nak inform aku pasal mender ni.. aiseyman
    itu pun selapas kita yg bagi tau

  8. #23
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    maresha kara kimashta
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    a'kum.. session ni dah lepas ke?? tader second round ker?? kalu ader.. nak join gak..

  9. #24
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    ch3r4$ d4ruL 3h$4n
    Posts
    26
    Rep Power
    0

    Thumbs up Re: belajar PHP: Di Johor, ada sesiapa berminat tak?

    Originally posted by r0kawa
    A'kum wrb,

    Bagus jugak cadangan tuh... aku sokong sesangat.. but biar kompem... kalo kl insya-***** aku join.. ASP ko tak nak ajar sekali ke???

    ^Bruta|asiA^
    a.k.a
    Kh4|if4H^4|4m^m4y4
    -Kh4|if4H^4|4m^m4y4-
    Akhirat=CAHAYA,Dunia=BAYANG2.
    Bile kite kejar cahaya,otomatik bayang2 folo

  10. #25
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Aku pon nak join kelas php gak....

    Tolongla inform kat aku kalau ada apa2 berita tentang kelas PHP. Aku mmg minat giler nak belaja php nie...basic tu aku adalah sikit2...

  11. #26
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    JB
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    lew..lambat visit forum nie arr..rugi tue terlepas blaja PHP. Ade lagi takk..klau adee bagi tau akuu...atau blom start kee...ok arr klau kat skudaii.aku pun dekat senai jerr...pepehal inform on my mail at pak_doc@yahoo.com

  12. #27
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    johor
    Posts
    15
    Rep Power
    0
    JB la aku leh join
    + willing to learn more...
    + visit to http://megat.blogdrive.com


    © 2005 megat_online®

  13. #28
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    sabah
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Aku alegic benda ni...

    sabah & sarawak takde ker?..kut˛ ada member korang kat sabah tau menatang ni tolong rekemen....utama gadis-gadis arr..ehehe..takde takpe....laki pon jalan.

  14. #29
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    MLK
    Posts
    119
    Rep Power
    225
    Heh, posting ni tahun 2002, aku belum grad lagi. Sekarang aku dah buat training kat kl. Sesiapa berminat boleh visit www.php.net.my atau www.training.org.my

    -r0kawa-

  15. #30
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    MLK
    Posts
    119
    Rep Power
    225
    Ok, latest UIA ada buat training. Sila lawat http://www.iiu.edu.my/cita/newphp.htm

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. berminat menjadi webmaster
    By azremy012 in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 11
    Last Post: 16-02-2006, 07:52 PM
  2. Mencari Freelance Webmaster- Berminat?
    By offshoreman in forum Job Vacancies
    Replies: 3
    Last Post: 10-05-2005, 04:42 PM
  3. berminat beli traffic
    By Maxtor in forum Revenue and Monetization
    Replies: 4
    Last Post: 25-01-2005, 10:59 AM
  4. Sesiapa yang berkenaan!
    By miss_tlot in forum Website Programming
    Replies: 3
    Last Post: 09-07-2003, 06:02 PM
  5. Beberapa Buku Untuk Dijual Kepada Sesiapa Yang Berminat
    By Abone in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 05-07-2002, 07:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113