Results 1 to 6 of 6

Thread: Newspro..help?!

  1. #1
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    perlis
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Newspro..help?!

    saya ada setup newspro dekat netfirms.com

    bila nak masuk kat

    http://paskar.netfirms.com/cgi-bin/news/newspro.cgi

    dia tulis macam kat bawah ni

    Software error:
    Can't find string terminator "~" anywhere before EOF at newspro.cgi line 480.


    so apa problem dia?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Lorong Sunyi, Jalan Belakang, Ampang.
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    buka fail tu dan pergi ke baris 480. cuba check kalau "~" tak ada.

    aku fikir baris tu ada guna "q~" string dan "~" (end of string) sudah terpadam, mungkin kau ada edit script tu?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    perlis
    Posts
    19
    Rep Power
    0
    ooo..
    camna nak gi kat line480 tu.takkan nak kira dari atas satu² kot?

  4. #4
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    OCed
    Posts
    252
    Rep Power
    232
    ko pakaila text editor nama dia editplus .. kat tepi skalik dia ada tulis line number

    ps : some other text/html editor pun ada gak. notepad jer takder.
    I can't affod to have a signature here, can somebody sponsor me a signature ?

  5. #5
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    282
    atau ko pi kat www.download.com
    ko cari ( Search ) HTML-KIT .. free download gak..

    best jugakk...
    tapi kalau ko malas nak download.. ko bukak ngan notepad. Pastuh kire berapa baris. sampai ke baris tersebut baru ko check..

  6. #6
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    perlis
    Posts
    19
    Rep Power
    0
    thank you..
    macam tu ke..

    Mael kau dah try ke newspro?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112