Results 1 to 2 of 2

Thread: tak boleh access phpBB3 ACP

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    PUJ,MY
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    tak boleh access phpBB3 ACP

    Salam,

    I am newbie in phpBB thingy..

    baru jer main2 install kat localhost..
    install new version phpBB3.. tp nyer skrg ni masalah, camner nak access semula ACP tu, sbb nak set SMTP email server semula.. skrg ni takleh nak register new user, sbb takleh nak htr email verification..

    Pls help. thank you..

  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Klang
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    login sebagai admin dahulu di bahagian front end phpbb.

    lepas login tuh, scroll ke bawah sekali sampai nampak link [Administrator Control Panel]

    kemudian verified sekali lagi ID tadi untuk masuk.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. phpbb3
    By fixalover in forum Website Programming
    Replies: 2
    Last Post: 23-04-2009, 02:18 PM
  2. phpBB3 Templating
    By armadilloflexlm in forum Website Programming
    Replies: 1
    Last Post: 23-04-2009, 02:09 PM
  3. Malaysia Boleh
    By Blacklion in forum Member Introductions
    Replies: 3
    Last Post: 23-06-2007, 04:52 PM
  4. malaysia boleh!!
    By alex1 in forum Mamak Stall
    Replies: 9
    Last Post: 09-09-2006, 12:30 AM
  5. tak boleh nak settle
    By Rizalnet in forum Website Programming
    Replies: 1
    Last Post: 19-06-2005, 06:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30