salam...
hai semua..
saya nak minta tolong sikit boleh?
emm...camne nak papar image dari database kat flash ek?
misalnya kita dah buat satu gallery tuk image tu kat flash untuk paparan user.
tapi untuk upload just guna html dan php jer ngan mysql sekaliah kan..
kalo papar melalui browser saya dah leh buat.
tapi sekrang saya nak papar image dari folder gallery(yang telah di upload dan ada id) ke flash.
camner ek...?


p/s: saya budak baru belajar..pls help
p/s: maaf la kalo topic ni salah forum..tak tau post kt ner