Results 1 to 4 of 4

Thread: cam mane nak detect haribulan

  1. #1
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    cam mane nak detect haribulan

    sapa tau haaa dalam wml kerr xml kerr atau xsl lah.....sapa tau haaa kalau hari bulan tu kan kata lah cam nieee

    data dapat 18 haribulan/ 7 / 2001 .

    cam mane kita nak set haaa 18 haribulan tu hari aperrr..saperr leh tolonggg sayaaaa

    saya masih baru ini okie

    kalau adee contoh kerrr kasi lah yekkkk ..halaman web kerrrr

  2. #2
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    jauh nun...
    Posts
    36
    Rep Power
    0

    Question eh jap..jap

    Assalamualaikum/Salam Sejahtera MasterG...

    data dapat 18 haribulan/ 7 / 2001... cam mane kita nak set haaa 18 haribulan tu hari aperrr
    eh nak tanya skit... yg MasterG nak buat nie... cthnyer... data kita 24/8/2001 >> so nak setkan yg hari dia adalah hari Jumaat ekk???

    setakat ni MasterG dah buat ker yg sistem/coding tuh akan detect date by retrieving from our own pc... << dah buat ker?? kalau dah... guna programming per???

    ker blom buat haper pon ??

    saya masih baru ini okie
    >> saya pon masih baru lam XML, XSL ngan WML... just try & error... sesamer larr kite blajar dan berxongsi ilmu

  3. #3
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    KL
    Posts
    95
    Rep Power
    210
    mestilah masterG guna XML programming. Kalau tak kenapa post pertanyaan ni dalam section XML. Tak gitu masterG?

    Saya pun tak tau nak jawab soalan masterG ni ...

  4. #4
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    yelaaa Mzana apa lah dah tentu lah pasal XML..Kalau tak tak kan masterg tanya pasal programming tu disini ehheeheheheheheh.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. phpnuke tak detect module
    By baddai in forum Website Programming
    Replies: 2
    Last Post: 09-10-2003, 11:58 AM
  2. Macam mane nak buat Advanced Preload
    By hani_saidi in forum Website Design
    Replies: 3
    Last Post: 04-05-2003, 12:53 AM
  3. Tak Detect Sound
    By LydBytes in forum Mamak Stall
    Replies: 4
    Last Post: 11-01-2003, 02:53 PM
  4. mcm mane nak insert array dalm database
    By kasih in forum Website Programming
    Replies: 7
    Last Post: 24-09-2002, 12:07 PM
  5. detect user
    By syudbfv in forum Website Programming
    Replies: 20
    Last Post: 10-08-2002, 01:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37