Results 1 to 3 of 3

Thread: nak tanya pasal div layer....

  1. #1
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    selangor
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Question nak tanya pasal div layer....

    saya cume nak mintak pandangan ....
    masalah saya--->
    saya ade buat satu form yg menggunakan div layer.. raftly ni rupe bentuk form saya...

    bhgn show:
    -----------------
    nama :___________1________

    ic :_____________________


    bhgn hide :
    -----------------
    nama:_________2________

    ic:__________________________

    no tel:______________________

    -------------------------------------------------------
    soalan saya : mcmne nak bg data dalam nama(1) kat bhgn show tu automatik terisi kat nama(2) bhgn hide,... saya dah cube onChange tapi error kata this.form is not an object or null.. ade cara lain tak...just bagi cara je or hint...
    -ariana zellina-

  2. #2
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    taiping
    Posts
    87
    Rep Power
    207
    ini secara ringkas la...tapi saya tak ada code tu...

    Kiranya FORM NI 1 FORM JER KAN?

    ok buat cam ni..

    variable data yang tak hide tu masukkan dalam variable yang hide...

    atau ko boleh jugak gunakan java script....on input tak silap...ingat ingat lupa..sebab dah lama tak sentu javascript.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    selangor
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    oh okays...thanks...i got it.. mekacih2 ye gempaq
    -ariana zellina-

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. using image in layer
    By nana86 in forum Graphic Design
    Replies: 12
    Last Post: 27-05-2008, 10:54 PM
  2. Nak tanya pasal IIS 5.1
    By talapia in forum Website Programming
    Replies: 4
    Last Post: 28-03-2008, 07:39 PM
  3. Using Layer & tables
    By barracuda82 in forum Website Design
    Replies: 2
    Last Post: 14-12-2006, 11:58 PM
  4. nak tanya pasal checkbox...
    By mas83 in forum Website Programming
    Replies: 12
    Last Post: 30-01-2004, 10:23 AM
  5. Tanya skit pasal Kod PHP ?
    By Muslim in forum Website Programming
    Replies: 8
    Last Post: 22-09-2002, 02:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112