Results 1 to 2 of 2

Thread: movie dlm swish

  1. #1
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Penang-KL
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    movie dlm swish

    aku nak tanya korang yang tau.mcmamna nak masukkan movie dlm swish max?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    278
    Aku tak berapa pasti kalau swiss swiss nih..
    sebab kalau swiss swiss nih aku suka barang2 army dia jer

    Mungkin ada persamaan dengan flash iaitu :
    Gunakan fungsi Import..
    pastuh lazimnya dari movie tuh dia akan dipecahkan kepada frame frame timeline.

    Perlu diingatkan, movie adalah besar dan berat, kecilkan saiz movie tuh dengan menggunakan movie editor sware dsbgnya.
    pastuh baru bawak masuk dalam flash sware. Lagi satu, aku rasa tempoh import mungkin amat panjang dan pc tak power akan crash dengan mudahnya.

    Ermm.. lagi satu.. rasanya pernah terjumpa satu sware bernama lebih kurang.. Movie To Flash or something like that.. Cube2 try cari kat download.com : "movie to flash" etc etc

    Gud luck!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 300 Spartans movie great movie
    By pazzibazi in forum Mamak Stall
    Replies: 18
    Last Post: 05-06-2007, 05:54 PM
  2. where to download swish 2.0 english NOT 2.01
    By Syazwan in forum Website Design
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2003, 09:57 AM
  3. Masalah dengan SWISH 2.0 ~~!!
    By Movexz in forum Mamak Stall
    Replies: 6
    Last Post: 13-09-2003, 05:23 PM
  4. SWiSH v2.0..
    By Y431D in forum Website Design
    Replies: 25
    Last Post: 18-08-2003, 09:41 AM
  5. SwiSH Crack !!!
    By DirectX in forum Webmaster Tools
    Replies: 1
    Last Post: 31-10-2002, 12:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112