Results 1 to 9 of 9

Thread: actionscript newbie:urgent

  1. #1
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    s'gor
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    actionscript newbie:urgent

    assalamualaikum....

    cek dah penat cari error kat action script cek buat ni...tp tak jumpe2....
    ade sape2 leh tolong checkkan tak.....really urgent...antara hidup ngan mati

    http://www.geocities.com/mikevfly/
    thanx atas kerjasama anda....

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    277
    jangan open password dan username akaun anda!..

    nanti habis site tuh bahkan email2 ko orang bleh masuk tau!..

    ermm saya dah padam username ngan password awak kat post atas..

    btw.. apa masalah yang berlaku tu? tak boleh nak masukkan flash ker?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Penang
    Posts
    121
    Rep Power
    221
    upload file flash awak kat sini .... zip die dulu ....

  4. #4
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    s'gor
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    the file is too big.....

    nak tanye.... how can i integrate the projector with flash...
    ade terbaca pakai fscommand ek...
    tolongg.............

  5. #5
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Penang
    Posts
    121
    Rep Power
    221
    fscommand hanya boleh working kalo flash tu dijadikan projector (*.exe) .... fscommand tak akan fungsi dalam .swf ...

  6. #6
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    s'gor
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    boleh ke nak linkkan file dari director ke flash.
    ataupun camne nak linkkan flash movie ke director.
    saye dah try buat import kan file flash dlm format swf ke director.
    tp blank je yg kuar.tolonggg....terdesak dah ni...thanx

  7. #7
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    not here
    Posts
    74
    Rep Power
    190
    Originally posted by kuman
    fscommand hanya boleh working kalo flash tu dijadikan projector (*.exe) .... fscommand tak akan fungsi dalam .swf ...
    keliru sket kat sini, bukan ke ada certain jer command fscommand yg hanya boleh run dalam projector mode? ada jugak kan yang boleh run dalam swf? konpius la...

  8. #8
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    In a house...
    Posts
    208
    Rep Power
    214
    ello.. lama tak taip sini.. utk pengetahuan:

    fscommand boleh work dalam swf mahupon dalam projector mode.

    Dan satu lagi.. director boleh import swf file... make sure masa import... setting dia di setkan bebetul...

    Kalau masih bermasalah.. rujuk google.com: keyword utk search: import flash to director

    Sekian..

    ciawz!
    <b>A</b>bg<b>C</b>ooL<br><i>Cool as you can be</i>

  9. #9
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Penang
    Posts
    121
    Rep Power
    221
    opss sori ... silap paham sket .... maksud saya fscommand :: exec ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vacancy : Actionscript coder
    By yanzer in forum Job Vacancies
    Replies: 0
    Last Post: 13-04-2008, 02:03 PM
  2. Flash ActionScript
    By ccool in forum Website Design
    Replies: 20
    Last Post: 30-03-2007, 11:35 AM
  3. ActionScript
    By baddai in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 3
    Last Post: 22-04-2004, 07:17 PM
  4. nak belajor actionscript.!!
    By lanxc_7 in forum Website Design
    Replies: 6
    Last Post: 04-07-2003, 12:27 AM
  5. Kat Mana Nak Belaja Actionscript?
    By napy8gen in forum Website Design
    Replies: 11
    Last Post: 12-12-2002, 01:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112