Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 29
kenapa butang menu web site aku tak mau jalan...
Results 1 to 3 of 3

Thread: kenapa butang menu web site aku tak mau jalan...

  1. #1
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    29
    Rep Power
    0

    kenapa butang menu web site aku tak mau jalan...

    sapa leh tolong tenggok kan web site aku ni... napa butang menu dia tak nak tertera.... ada tak sesiapa yang sudi menolong aku ni... kalau siapa yang sudi di sini aku sertakan alamat web site aku... http://kerenggecrew.co.nr/
    semoga membantu

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    217
    butang menu yang mana?
    takder nampak pun ?
    takde sebarang butang pun kat MENU tuh

  3. #3
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    29
    Rep Power
    0
    ok dah jalan dah pun butang menu aku... terima kasih lah kepada yang perihatin tentang masalah aku... aku dah menyusahkan kau org aje... sorry k...
    semoga membantu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Kenapa ? Why ?
    By canagdesigner in forum Mamak Stall
    Replies: 3
    Last Post: 26-04-2008, 11:20 PM
  2. Coldfusion scheduler tak jalan
    By shakker in forum Website Programming
    Replies: 3
    Last Post: 29-03-2005, 09:46 AM
  3. Kenapa ?? Tak Percayer ???
    By c4shculture in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 10
    Last Post: 19-01-2004, 08:48 PM
  4. coding searching yang tak jalan
    By miss_tlot in forum Website Programming
    Replies: 4
    Last Post: 28-07-2003, 12:31 AM
  5. mintak bantuan...flash form ke php..tak jalan
    By seman_t in forum Website Programming
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-2002, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110