Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: Mencuba kompol kembali flash2 movie yang aku dah buat

  1. #1
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    272

    Angry Mencuba kompol kembali flash2 movie yang aku dah buat

    dah buat banyak2.. tapi terabur duk merata2..
    korang pun mesti ada yang camnih

    marilah kita sama2 mengumpul kembali flash2 movie baik huduh lawa comey hampes haprak dan mengkagumkan tuh semua sekali di dalam web masing²

    here's mine :
    http://mysticmind.pergh.com/flashworks

    abg cool? kuman? anyone?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    In a house...
    Posts
    208
    Rep Power
    209
    kompol ke? macam cakap jawa lak.. hehehe mengompol.. aku nya? Nanti aa.. tgh at the verge of bzness cewah... 9 hb ni nak anto extended abstrak... akhir bulan ni ada conference kat kuching... perghh.. gilo.. tapi nanti aku usahakan.. aku banyak ada gak... tapi lam cd... nanti lah.. hehehe tah bila la nanti aku tu... akan ku simpan dan paparkan...

    ciawwwzz!
    <b>A</b>bg<b>C</b>ooL<br><i>Cool as you can be</i>

  3. #3
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    209
    aku x tau la kalau ni bkn tpt utk mengomen... tapi nak komen gak!

    mysticmind... aku nampak ada peningkatan setiap kali ushar yg paling latest... cepat je load... cc ni line ok kot...

    x dinafikan... yg 'aura' tuh paling 'gempak' w/pun nampak senang... (nampak je senang!)...

    kalau x silap, style guna pic dr video ni, style Curtis Hillman kan?
    tak tahulah kalau ramai lagi yg gempak dr si Curtis ni...

    ada yg lebih canggih tak?

  4. #4
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    272
    aku tak terinspire dengan Curtiss Hilman tuh.
    sebab aku jadi nak test buat bende aura2 tuh pasal WEBTEAM web nih :
    http://www.wmteam.de/intro_swf_en/index3.html

    best gilos :P

  5. #5
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    209
    serius... best aaa... clean jer animation dia...
    ide mcm Minority Report pun ade... perghhh!
    kartun tu die lukis dlm Flash ke?

    still waiting dr abg sejuk!

  6. #6
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    In a house...
    Posts
    208
    Rep Power
    209
    jap dalam process.. baru interface je ni.. heheeh baru belajo2 photoshop ni... lembab sket kekekekeke... sabo sabo.. interface hampir siap.. tgh buat menu system lak hehehe... mlm tadi baru buat ni ahaks!

    ciawzz....
    <b>A</b>bg<b>C</b>ooL<br><i>Cool as you can be</i>

  7. #7
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    In a house...
    Posts
    208
    Rep Power
    209
    ok interface dah siap lebeh kurang la.. cuma tinggal touch up dan masukkan data2 lain.. so bole usha kat sini dianya pre-developed website:

    http://www.freewebs.com/onedesignpro/misc/abgcool.htm

    Komen jangan tak komen..
    <b>A</b>bg<b>C</b>ooL<br><i>Cool as you can be</i>

  8. #8
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Kluang, Johor
    Posts
    2,367
    Rep Power
    244
    u should put a download link of Flash viewer somewhere of your Flash site. So that user without flash viewer installed can install it and view ur site.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Penang
    Posts
    121
    Rep Power
    217
    sorry sebab lambat reply ....

    i just wanna say .... awesome ... centeekkk ...... teruskan mystic .... nanti kiterang leh cilop .... ho ho ...

    ps::// abgcool .... kenapa reply awak tak kene mengena dengan topik ni ... pls buat topik baru ....

  10. #10
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    272
    webmaster x-seed ..
    mananyer.. site pun tak update nih
    nak gak nengok flash2 ko

    aku punya banyak lagik nih.. tapi tak tau aku buh mana lagik..
    aiseh.. sayangnyer. banyak yang untuk web2 template aku pun mana ah aku letak. dusss

  11. #11
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    In a house...
    Posts
    208
    Rep Power
    209
    elop mr kuman.. ada relation la.. dia nak tgk koleksi ape aku dah buat.. so tu aku buat.. tapi buat masa nih lom siap.. tgh develop daa.. so aku kasi tau diorang tgh dalam development.. hehe.. sorry la kalau rasa macam lain topik

    Utk lcf.. that will be done nanti.. lom siap lagi hehe.. tq for the suggestion the splash page has been done...

    ciawzz!
    <b>A</b>bg<b>C</b>ooL<br><i>Cool as you can be</i>

  12. #12
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Penang
    Posts
    121
    Rep Power
    217
    aiseh ... itu le .... sian saya .... tadak masa .....sekarang last semester .... so kira sibuk la nak update ....

    cuma kat site tu ... saya ada buat forum ..... forum ni untuk komputer sains (especially budak usm...tapi non-usm pun sangat dialu-alukan) ..... die tak sama ngan webmastermalaysia ... sebab webmastermalaysia lebih kepada komputer application .....

    so kalo nak join .... masuk le :: http://www.x-seed.org/forum

    alamak .... buat iklan la pulak saya ni .... :P

  13. #13
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    272
    mana lagik olang lain punyeeeee?

  14. #14
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    209
    still waiting!

  15. #15
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    272
    mana ko punya ardiles?
    cepat ah.. tak sabo nak tengok..
    kalau tak der.. cepat pegi buat

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Meriahkan Kembali Forum Webmaster Malaysia...
    By Syahrizal in forum Mamak Stall
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-2009, 08:15 PM
  2. 300 Spartans movie great movie
    By pazzibazi in forum Mamak Stall
    Replies: 18
    Last Post: 05-06-2007, 05:54 PM
  3. Mr. Bean Movie
    By genzy in forum Mamak Stall
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2007, 12:09 PM
  4. xPod Online Kembali Lagi!
    By BasicCX in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 0
    Last Post: 08-07-2006, 06:12 PM
  5. Tawaran Hosting CANGGIH.NET Kembali Lagi
    By canggih in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 10-01-2003, 06:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39