Results 1 to 8 of 8

Thread: nak try SpiralBoard aku?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    cyberjaya
    Posts
    38
    Rep Power
    0

    nak try SpiralBoard aku?

    Time aku boring dulu aku ada nak buat dam ular..
    tapi tak sempat siap, jadik cam main kuda plak..
    sebab semua dah auto bet jer saper menang..

    http://site183.ehostingbiz.net/azra/.../spiral016.swf

    arung tuh aku, ija wife aku, mail ngan jali osmet aku dulu..
    kekkekeek

    aku nak mintak pandangan..
    camner nak buat nih kasik manfaat sikit..?
    The FORTUNE is in the LIST.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    212
    lo... mcm konfius jer... x reti la... ke aku yg x paham instruction?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    275
    ntah..
    aku pun pening nih

  4. #4
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    456
    Rep Power
    226
    Pretty cool! It's like snakes and ladders... but with no snakes or ladders...

  5. #5
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    In a house...
    Posts
    208
    Rep Power
    212
    weh.. bukan ke mende nih dah pernah ada? tapi di mana ya? hehehe aku lupa.... tapi game tu memang pening.. coz tarak intro beritahu camne nak main.. tetiba je soh jalan hehehehe.... tu bukan snake and ladder... mouse and blender... nape? tak percaya?

    ciawzz..
    <b>A</b>bg<b>C</b>ooL<br><i>Cool as you can be</i>

  6. #6
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    212
    abis dah sepapan Panadol... x larat nak pikir lagi...
    wei azra, meh la explain... kitorang konfius tahap cipan ni...
    sampaikan mysticmind pun konfius... giler hebat!
    abg sejuk, kalau ko paham, ko la explain...

    "Aku pun nak main gak!"

  7. #7
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    cyberjaya
    Posts
    38
    Rep Power
    0
    wooooo sori lambat geng..
    memang ler pening sikit ..sebab tuh just engine lagik
    bukan utk GUI lagik...kalau nak operational betul betul kena la kasik cun lagik..and mudah difahami..

    anyway thanks pada sudi yang try..
    memang cam SNAKE and LADDER pun..
    memang derive idea dari situ..memula aku nak buat cam saidina...
    dah 60% buat cam saidina..rasa too complex utk orang main online kot..so SNAKE and LADDER mudah sikit...
    cuma takder SNAKE ngan LADDER aa...
    ganti ngan Green Rings and Red rings jer...

    aku cuma nak test AI..Artificial Inteligence dalam Flash..
    so pemain lain selain dari kita yang main gerak sendirik pakai calculation...sebab tuh ada automove ngan autoroll dice...
    effect atas papan tuh generate pakai script gak..
    so ada nampak cam gelombang kat tempat dia lalu..

    pastu aku nak test movement dalam flash..
    ke4 4 token tuh kalau korang perasan cara dia gerak lain lain..
    fizik dia lain lain...aku pow jer code kat flashkit..
    hehehhhe...

    tapi last last budak aku buat main bet bet cam main kuda plak...
    teka kaler aper yang akan menang...sebab tuh ada nama diorang..

    masa aku buat nih takder flash remoting lagik... 3 tahun lepas...so takleh nak buat online...aku try pakai ASP dan port programming..pun hampeh slow nak mampus..berasap pc...kekekke...

    lepas 3 tahun rasa boleh dikomersialkan..tapi still carik lubang nak tap celah mana..kekekeke
    The FORTUNE is in the LIST.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kamunting, Perak
    Posts
    640
    Rep Power
    212
    ooo... gitu ceritanya... x siap complete lagi la ni... CES!
    so... bila full version punyer?!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. spiralboard Flash AI
    By mohdazra in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 0
    Last Post: 24-12-2002, 02:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112