Results 1 to 3 of 3

Thread: load variable dari database ke dalam flash

  1. #1
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    somewhere in middle earth
    Posts
    67
    Rep Power
    207

    load variable dari database ke dalam flash

    ade sesape x yang tahu nak load variable semacam load text variable dalam flash sebab aku setakat nie tau camne nak load daripada .txt je...

    contohnya kalu nak load variable daripada microsoft Access file...

  2. #2
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Penang
    Posts
    121
    Rep Power
    219
    caranya sama jek .... cuma jadikan database tu di Query oleh apa apa bahasa database, eg PHP, ASP, ColdFusion ....

    katakan query tu hasilnya diletakkan kat page nama "Hasil.htm" ...

    paparan kat page tu kene sama format loading untuk Flash, i.e
    nama1="Cryro"&umur1="19"&nama2="kuman" ......

    nak load tu macam biasa ... loadVariables("Hasil.html", MC1);

    ok?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    somewhere in middle earth
    Posts
    67
    Rep Power
    207
    kalu nak antar variable plak ke database kena guna bahasa pengaturcaraan lain untuk proses kan?

    pening... pening

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. view pdf dari database ke webpage
    By nur_kasih in forum Website Programming
    Replies: 2
    Last Post: 04-09-2009, 09:54 AM
  2. Nak papar image dari database dalam flash?
    By Linn_jie in forum Website Programming
    Replies: 0
    Last Post: 27-02-2008, 11:33 AM
  3. papar tarikh dari database??
    By Linn_jie in forum Website Programming
    Replies: 4
    Last Post: 13-02-2008, 10:13 AM
  4. cmne lin nak load gambor dari db sql??
    By lin in forum Website Programming
    Replies: 3
    Last Post: 22-10-2003, 12:02 AM
  5. Load image dynamically in Flash?
    By kpyew in forum Website Design
    Replies: 6
    Last Post: 19-08-2002, 04:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32