Results 1 to 3 of 3

Thread: soalan ni utk mysticmind

  1. #1
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    nine state
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Unhappy soalan ni utk mysticmind

    As'kum.. ni ha..nak tanye mcm mane nak buat window mcm dlm www.i-putra.com , iaitu bila ngko klick kat terms and condition (ala kat bawah skali) dia kuar windows camtu..?? camne aaa..?

    windows tu kecik aje...siap bleh tuliss contacting tu... camne aa..? kalo ko bagitau aku..musti ko best nye.. Okey..Sekian.
    tq. As'kum.
    mofaz; my self, my style

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    274
    www.microbians.com

    Chromeless Window kalau tak silap..
    nih script nih dah lama dah.. aku pun pernah guna dulu..

    pegi download kat owner dia kat link diatas..
    pastuh pandai2 ahh customizekan dia ok?

    good luck

  3. #3
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    nine state
    Posts
    10
    Rep Power
    0
    kesimpulannyeee... ko mmg best. mmgscript tu dah lame..tapi selama tu lah aku x jumpa2.
    tq ekk..!!!!
    mofaz; my self, my style

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37