Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 18 of 18

Thread: Tooltip or behaviour

  1. #16
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    coo'leem
    Posts
    55
    Rep Power
    219

    Unhappy tak semua org cam tuh

    betul cakap kuman tuh.. ikut memasing aaa.. setahu saya kita semua dalam nih menjalani proses pembelajaran.. yang tahu beritahu kepada yang tak tau.. yang tak tau akan sentiasa bertanyakan kepada yang tahu dah.. so... tak dak salah nyer kalau nak letak source *.fla tuh.. dari situ la jugak kita tau camna nak guna segala≤ yang ditunjuk ajar..
    berbalik kepada soklan thread pasal tooltip ni.. penjelasan kalian semua sangat memuaskan.. thankz a lot.. harap dapat tolong untuk soklan seterusnya..
    AkU @daLaH aKu

  2. #17
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Mystic Kingdoms
    Posts
    2,749
    Rep Power
    275
    ...

    takper laa..
    kalau cam min_ah nih.. nampak bersungguh / comitment..
    tak kisah la ..

    mmg tak semua camtuh.. tapi banyak macam tuh..
    sedih.. betapa kecewanya kita yang susah payah ajar..
    nak bagi paham punya pasal.. terus ilang lepas dapat fla..

    kalau tak ajar kang kata kedekut la apa la plak..

    dan.. kalau nak tahu..
    aku ada sorang masterflashian.. yang jugak jadi sifu aku..
    malaysian.. tapi duk di UK.. aku study ngan dia.. tak pernah sekalipun diberinya aku fla file

    tapi kita explore otak kita.. pikir how is it works..
    apa yang aku nampak dari pemahaman aku tuh... rupanya ada 10ribu manfaat dan kepelbagaian.. padahal bende simple.. tapi bermacam boleh pakai..

    erm.. good luck.. saje jer nak buat kecoh... lama dah tengok flash nih muram..

  3. #18
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    coo'leem
    Posts
    55
    Rep Power
    219

    Thumbs up thankzz

    hehehe.. thankz mystic sebab mengetahui ke'komitmen'man aku... maybe ader org macam tu.. maybe jerk kan.. so anyway.. thankz sebab tunjuk ajo kome semua.. semoga yang berilmu kasik bebanyak kat yang kurang berilmu ok.. salamzzz
    AkU @daLaH aKu

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How to show the data grids view in a tooltip?
    By nicky123 in forum Website Programming
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2009, 03:00 PM
  2. Understanding Online User Behaviour and Leveraging for Business
    By vckloong in forum Other Internet Marketing Methods
    Replies: 0
    Last Post: 20-05-2009, 11:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39