Results 1 to 2 of 2

Thread: ftp server ERROR!!!

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    seremban
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Exclamation ftp server ERROR!!!

    Saya design web saya guna software Dreamweaver MX yang hubung pangkalan data guna iis/pws cara offline melalui connection Local/Area Network. Pastu guna pc kat cyber untuk upload file melalui ftp sever tmnet. coz kat umah tak de connection internet. Masalahnya sekarang, kat pc saya semua site boleh run, tak de error langsung. Nak create in data, nak review semua bleh. Sekali upload pi ftp server, semua site yang ada connection ngan database ERROR! dan langsung tak bleh buka.ni sample: "HELP/NAVIGATION ERROR - Server Error
    The server failed to return this URL: http://www.speedad.com.my/WEB/Advertise.asp"
    Pastu saya pi contact tmnet, staff mereka kata kena download software. Saya tanya apa software, automatik mereka putuskan talian. 3kali dah call.
    Tu la nak minta tolong betul ni.. PLZ!!

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Malaysia
    Posts
    39
    Rep Power
    0
    Well these error appear on that page from the link below

    Code:
    Active Server Pages error 'ASP 0131'
    
    Disallowed Parent Path
    
    /WEB/Advertise.asp, line 2
    
    The Include file '../Connections/spd.asp' cannot contain '..' to indicate the parent directory.
    it seems like you've set the wrong path of your server. Well certain script including php require full server path instead of path from the file. Well should know what is your default server path? An example to it is.

    /home/xxx/public_html/WEB/Advertise.asp

    between thats a bad service from tmnet. Please review it to the papers!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 13-12-2011, 01:27 AM
  2. Server Special - Xeon server from RM200 / month
    By Hostsvic in forum Web Hosting Offers
    Replies: 0
    Last Post: 20-12-2009, 01:39 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-12-2009, 01:05 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 19-12-2008, 04:24 AM
  5. Internal Server Error - ASP error
    By ladyheart2612 in forum Website Programming
    Replies: 0
    Last Post: 21-07-2005, 09:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112