Results 1 to 6 of 6

Thread: Guitar Software

  1. #1
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    underground
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    Exclamation Guitar Software

    Hi there....ada sesiapa yang tahu tentang software gitar...? Tak semestinya memerlukan plug gitar kat pc tapi lebih kepada full pc editing.....kalau synth aku ada cuba tapi gitar susah nak jumpa aaa.....

  2. #2
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    a state of mind
    Posts
    98
    Rep Power
    218
    dunno.. sound forge maybe?
    geekrawk

    {wt} - angry middle finger
    http://geekrawk.wordpress.com

  3. #3
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    underground
    Posts
    24
    Rep Power
    0
    i have it too but i don`t have any idea about sound forge except we can edit a sound file......that`s what i know....can tell me more about this software..?

  4. #4
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Jail
    Posts
    228
    Rep Power
    222
    try cari software "keytar"... software tu termasuk skali dalam software untuk sound blaster live!

    tapi boleh diinstall di mana2 pc... try laa cari...

  5. #5
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    underground
    Posts
    24
    Rep Power
    0
    ada yang advanced sikit lagi tak....aku dah cuba keytar tu ok dah tu cuma dia lebih ke arah belajar gitar...lagu yang kita buat tak boleh save......yang boleh save cuma formasi kod je....so aku nak cari software gitar yang membolehkan kita mencipta lagu sendiri...sebab aku takde gitar letrik...hehehe...lepas tu kena pulak software drum....pehhh..

  6. #6
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    a state of mind
    Posts
    98
    Rep Power
    218
    guitar pro.
    geekrawk

    {wt} - angry middle finger
    http://geekrawk.wordpress.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Best software?
    By Jamesdany in forum Graphic Design
    Replies: 1
    Last Post: 30-07-2009, 10:41 AM
  2. SEO software
    By whiteskull in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2008, 12:47 AM
  3. Software
    By jamesfox in forum Webmaster Tools
    Replies: 0
    Last Post: 24-09-2007, 11:28 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 27-02-2007, 12:27 PM
  5. Which software to use?
    By rienn in forum Website Programming
    Replies: 17
    Last Post: 14-03-2004, 12:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37