Results 1 to 10 of 10

Thread: camner nak convert mp3 ke audio cd?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    isketambola
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Exclamation camner nak convert mp3 ke audio cd?

    helo kekawan yg terer semua, aku nak tanya la camner nak convert mp3 ke audio cd? bagi sesiapa yg tau leh la tolong britau aku... nak kene d/l software tertentu ke utk convert fail audio tuh?...

  2. #2
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Georgetown,Penang,Malaysia
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Question MP3 to CDA

    First of all.....u can try out below application

    http://www.mp3-cd-converter.com/

    or either u can try this two popular burning application also can burn your favorite MP3s to CD and listen to them on any CD player, anywhere.

    1. Easy CD Creator 5 Platinum
    2. Nero - Burning Rom

    anyway, this two application will not to be free.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    isketambola
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    tq

    tq icseang, aku akan cuba pkai software ko cakap kan ni...

  4. #4
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Jail
    Posts
    228
    Rep Power
    168
    hehee... lama aku tak jenguk room nih.. sorry lee..

    kalau sedara ada cd writer, program cd writer selalunya dah include software converter tuu... saya rekemenkan guna nero burning rom... kurang error...

  5. #5
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    KL
    Posts
    95
    Rep Power
    157
    Biasanya aku guna CdEX. Free license. Boleh tukar CD audio -> MP3 -> Wave file -> dll. Sound quality tak effect, malah tambah clear. Bagi aku this is the best free sound converter. Boleh cari kat www.download.com search "cdex". Latest version is 1.40. Selamat mencuba...

  6. #6
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    isketambola
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    erm..

    masalahnya skang aku nak convert mp3 ke cd audio, bknnya drpd cd audio ke mp3.. ape software yg free haa?...

  7. #7
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Skudai, Johor
    Posts
    123
    Rep Power
    157
    lar....macam mozaks cakap...kalau ada CD-Writer (kalau tak dek buat apa nak convert kan), Nero contohnya memang built-in. Follow the wizzards..drag the MP3 and complete siap. Aku pun dok buat selalu....memang tak dek error setakat nie.

    About free thing....Nero tu time trial. So function penuh, cuma reminder dia yang sakit jiwa. kalau Webman nak serial dia, email aku....aku pass kat nko..serial nero aku yang terbaru 5.5.8.0.
    Tweak beyond it Limit!

  8. #8
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    depan pc
    Posts
    99
    Rep Power
    0
    erm... nero... nero..

  9. #9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Penang / Perak / Kedah
    Posts
    34
    Rep Power
    0
    nak convert cari ler software conveter cam audio converter ker...
    Regards,
    Khairul
    Wireless PBX
    Cheap Hosting!!

  10. #10
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Penang
    Posts
    170
    Rep Power
    159
    pakai nero pun bleh gaks... burn cd audion .... add mp3 files... terus burn jadi cd audio... windows media player pun boleh gaks.... pilih burn cd audio... real player pun boleh.....

    harap dapat membantu...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 5 second audio ads
    By kevinscott in forum Revenue and Monetization
    Replies: 11
    Last Post: 31-01-2008, 08:28 AM
  2. CMS convert
    By saipun in forum Blogging Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-02-2007, 12:55 PM
  3. convert .asf to .mpg
    By MENJ in forum Webmaster Tools
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2005, 08:58 PM
  4. Looking for Audio/Music : Audio Production House
    By budy in forum Webmaster Tools
    Replies: 0
    Last Post: 28-07-2002, 09:29 AM
  5. Audio file
    By sunshinerocke in forum Website Design
    Replies: 3
    Last Post: 24-07-2002, 07:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110