Results 1 to 8 of 8

Thread: camner nak upload mp3 kat site

  1. #1
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    silver state
    Posts
    75
    Rep Power
    215

    camner nak upload mp3 kat site

    alo guyz camner nak load mp3 file dalam web site kiter arr.mesti sesaper diantar korang yg dahsat boleh ajar aku

  2. #2
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Jail
    Posts
    228
    Rep Power
    223
    upload cam biasa...guna ftp program... tapi sesetengah webserver tak benarkan mp3... so... buat zip file... kekadang ada gak server yg limitkan satu file=2mb sahaja... so... kena cari webserver yg takde limit utk satu file lee...

  3. #3
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Skudai, Johor
    Posts
    123
    Rep Power
    211
    kadang-kadang zip file pun kena sekat.....jadi guna winrar ler pulak. Tips untuk limited size, buat spanning kat winzip atau winrar....tapi user tu sakit ler nak kena download spanning file than combine balik...tapi kalau nak benda pirate...kena ler latih user berusaha..sebab kiter dah berusaha letak bendalah tu kat website
    Tweak beyond it Limit!

  4. #4
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    C:\Windows\System32\DirectX (NT) ; C:\Windows\System\DirectX (32)
    Posts
    23
    Rep Power
    0
    Aku ade cadangan.
    Ape kata ko convert mp3 ko ke wma.

    Tak pon, ko rename je.

  5. #5
    Join Date
    May 2003
    Location
    Earth
    Posts
    29
    Rep Power
    0

    Talking pakailaa ftp yg tercinta....

    a'kum! usually for goddamn big files, we've to use ftp cam biaser. tp cam mozaks kata, server pon memilih garx. jadi, follow the white rabbit, hehehe. cam mozaks kata, carila server yg best. bye.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Skudai, Johor
    Posts
    123
    Rep Power
    211
    kadang-kadang, nak cari server yang best pun berpeluh. Sakit pinggang dah dok kat kerusi, yang satisfied tak jumpa lagik. Banyak jer hidden trick dia. Web1000.com yang aku suggest pun ada trick tersembunyi. Chess...hilang satu web.
    Tweak beyond it Limit!

  7. #7
    Join Date
    May 2003
    Location
    Earth
    Posts
    29
    Rep Power
    0
    alo lagi skali. ko nak watpe letak mp3 kat website? nak suh org download? kalo ramai org download pon buat abihkan bandwidth ko je. sekejap je lepas tu org dah xleh bukak website sebab dah penuh bandwidth limit dia..... kweng3x.... aku suggest xyah letak aa. lainlaa kalo ko ada server sendiri... aa tu baguih.
    ===============================
    God gave us the world,
    and many of us screw it.
    Where did we put our damn mind?
    ===============================

  8. #8
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Penang
    Posts
    170
    Rep Power
    214
    hahaha.... btul gaks tuh ...
    kalau nak buat web mp3... just pakai direc link dari server org lain ... (nasihat jahat) hehehehe...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Hard to upload my site,.Help!
    By checkitout in forum E-Commerce
    Replies: 1
    Last Post: 13-08-2009, 12:46 PM
  2. Video Upload Site
    By quachee in forum Looking To Hire
    Replies: 4
    Last Post: 24-08-2007, 06:36 PM
  3. Camner Nak Upload file .php
    By akmis in forum Website Programming
    Replies: 21
    Last Post: 12-05-2003, 04:06 PM
  4. camner nak wat logo ??
    By malayneum in forum Graphic Design
    Replies: 16
    Last Post: 28-08-2002, 01:44 PM
  5. camner nak mulakan php dlm linux?
    By Apit in forum Website Programming
    Replies: 2
    Last Post: 29-05-2002, 07:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37