Search:

Type: Posts; User: tawfique

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    43
    Views
    3,480

    Thread locked, envolvement results to warning or...

    Thread locked, envolvement results to warning or ban from WM.
  2. Replies
    8
    Views
    2,758

    Mana bleh, beli baru jek...

    Mana bleh, beli baru jek...
  3. Replies
    5
    Views
    9,899

    tak nak :wavey:

    tak nak :wavey:
  4. Thread: PayPal

    by tawfique
    Replies
    8
    Views
    2,244

    bukan webspace aku :cool:

    bukan webspace aku :cool:
  5. Thread: PayPal

    by tawfique
    Replies
    8
    Views
    2,244

    Tak

    Tak
  6. Replies
    12
    Views
    2,065

    Germany!

    Germany!
  7. Replies
    6
    Views
    1,550

    Asalnya suara saper, suara ko ker ko generate?

    Asalnya suara saper, suara ko ker ko generate?
  8. Replies
    12
    Views
    2,065

    Rivaldo is bodoh..

    Rivaldo is bodoh..
  9. Greg Allan (Postnuke Core Developer) meninggal..

    Saje jek nak announce kat snih he he :

    Greg Allan a.k.a. Adam_Baum, the lead core developer and one of the four
    founding members of the PostNuke CMS Development Project passed away from
    injuries...
  10. Replies
    12
    Views
    2,065

    aku ingatkan ko tak nengok bola.. :D

    aku ingatkan ko tak nengok bola.. :D
  11. Replies
    10
    Views
    1,749

    yg nak minum, minum, yg tak nak sudah, yg...

    yg nak minum, minum, yg tak nak sudah, yg penting, air nih banyak gula, so happy kencing manis..
  12. Replies
    85
    Views
    13,104

    takper ler, skali sekala guna bahser short cut,...

    takper ler, skali sekala guna bahser short cut, jimat skit tenaga, takyah tekan banyak sangat keys, tapi kena berjaga-jaga, jgn terbawak-bawak plak..
  13. Replies
    18
    Views
    3,426

    Poll: nokia rulez :P

    nokia rulez :P
  14. Replies
    4
    Views
    1,173

    seperate them.. :D

    seperate them.. :D
  15. yeah, you sure? he was on ikonboard 2.XX, not on...

    yeah, you sure? he was on ikonboard 2.XX, not on 3...
  16. Thread: A-d-o-b-e

    by tawfique
    Replies
    13
    Views
    1,744

    aduhbi (baca dlm bahser kita) takpun adabi..

    aduhbi (baca dlm bahser kita) takpun adabi..
  17. Replies
    20
    Views
    2,530

    Poll: aku pun setuju jek, tapi tak dpt gih (location...

    aku pun setuju jek, tapi tak dpt gih (location aku)..
  18. Replies
    10
    Views
    2,718

    apa la.. ini pun nak gaduh ke? (aku tak maksudkan...

    apa la.. ini pun nak gaduh ke? (aku tak maksudkan korang.. lol) ... kalo nak cakap ato nak kelaskan diri tuh terror, jangan cakap pakai mulut jek, tunjuk skit certificate yg. ada tuh...
  19. yak alah, tanyer nih mesti dah tahu nih.. :D

    yak alah, tanyer nih mesti dah tahu nih.. :D
  20. Replies
    9
    Views
    3,934

    lembap gilos.... nak main starcraft pun tak lepas...

    lembap gilos.... nak main starcraft pun tak lepas siak.. lol
  21. Replies
    15
    Views
    2,894

    emoticons ler :)

    emoticons ler :)
  22. Replies
    15
    Views
    2,465

    cam kita tiga orang jek :?

    cam kita tiga orang jek :?
  23. Replies
    15
    Views
    2,465

    yep... thanks....

    yep... thanks....
  24. Replies
    18
    Views
    2,195

    r u ghey?

    r u ghey?
  25. Replies
    6
    Views
    1,540

    2advanced.com Attachment pekebender tuh?

    2advanced.com

    Attachment pekebender tuh?
Results 1 to 25 of 78
Page 1 of 4 1 2 3 4

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31