Search:

Type: Posts; User: dimiez

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    1,902

    oh.. tenkiu very much... very3x appreciate it.....

    oh.. tenkiu very much... very3x appreciate it.. we updated our website with new content and graphic.. please check it out.. Softhands Creative Studio .. sesapa nak donlod free web templates, ebook,...
  2. Replies
    2
    Views
    2,179

    IPSERVERONE.COM ... whats ur opinion ?

    http://www.ipserverone.com/

    i found this web hosting provider... their price was so interesting, very big web space and bandwidth.. so whats ur opinion about their service ?
  3. Replies
    40
    Views
    4,153

    cannot access thru their website lar...

    cannot access thru their website lar...
  4. Replies
    10
    Views
    2,053

    yups... need more creativity...

    yups... need more creativity...
  5. Replies
    6
    Views
    1,902

    aiks.. no comment at all ? dasat sungguh.... ...

    aiks.. no comment at all ? dasat sungguh.... :geekrawk: :geekrawk: :geekrawk:
  6. Replies
    18
    Views
    2,796

    Poll: we still at KL rite now.. byk member web...

    we still at KL rite now.. byk member web developer lagi especially chinese la. melayu tu tak byk, yg ada pun cuma freelancer yg buat part time dgn memana company..
  7. Replies
    6
    Views
    1,902

    Please check my site... SoftHands.Com.My

    www.softhands.com.my

    Baru buat je nih, nak compile semua web yang aku penah buat sejak 2000... all comments almost welcome...
  8. Thread: Sila komen

    by dimiez
    Replies
    12
    Views
    1,985

    www.aspirasi.net .......... integramod script......

    www.aspirasi.net .......... integramod script...

    www.minef.com ............ plain html + grafix
  9. Thread: ForUUM

    by dimiez
    Replies
    33
    Views
    3,554

    bagusnya semangat membantu.... teruskan usaha...

    bagusnya semangat membantu.... teruskan usaha...
  10. Replies
    12
    Views
    1,597

    hehehe notepad mmg la simple... boleh guna Adobe...

    hehehe notepad mmg la simple... boleh guna Adobe GoLive utk fix Syntax Error terutamanya coding ntah paper dalam frontpage atau lelain wysiwyg editor.. power tul warez nih..
  11. Thread: ForUUM

    by dimiez
    Replies
    33
    Views
    3,554

    hehehe... ole ole ole mesia...

    hehehe... ole ole ole mesia...
  12. Thread: ForUUM

    by dimiez
    Replies
    33
    Views
    3,554

    :D .. yups u r right... mcm sambal seh.. formula...

    :D .. yups u r right... mcm sambal seh.. formula utk kejayaan lebih besar.. biasalah org yang dah kena sambal kat mata sure byk makan garam dan masak benar dgn dunia web dari A to Z...

    yang...
  13. Thread: ForUUM

    by dimiez
    Replies
    33
    Views
    3,554

    ok.. ambillah yang terbaik utk meningkatkan...

    ok.. ambillah yang terbaik utk meningkatkan prestasi... the matrix ko kira bernasib baik sbb ada juga yang beri komen panjang lebar.. p-jal teruskan kritikan membina.. bagi aku dulu mmg kene kritik...
  14. Thread: ForUUM

    by dimiez
    Replies
    33
    Views
    3,554

    mmg design teruk sket... maybe kene byk touch...

    mmg design teruk sket... maybe kene byk touch up.. tema pon kene wat bersesuaian dgn konsep... ttg forum tu tiada masalah sbb dia free script.. nak menilai secara keseluruhan mmg tk lengkap lagi,...
  15. Replies
    12
    Views
    1,597

    boleh pakai noscript atau script yang boleh...

    boleh pakai noscript atau script yang boleh disable ads.. ttg pixel font tu maybe kene byk guna photoshop terutamanya anti alias set kepada none, size 9 atau 10 bagi tahoma, verdana.. atau download...
  16. Thread: Malas mentality

    by dimiez
    Replies
    28
    Views
    2,573

    tu cadangan sajalah... PM dah sound balik ptptipu...

    tu cadangan sajalah... PM dah sound balik ptptipu tuh.. kekeke.. :D pasal jiwang jiwangan tu mmg tak terkata lah.. malah yang buat zina khalwat sampai sembunyi baby dalam kotak pon ada.. hishhh teruk...
  17. Replies
    12
    Views
    1,597

    its ok.. kayuh pelan-pelan... :D kita sama2...

    its ok.. kayuh pelan-pelan... :D kita sama2 belajar.. kalo nak beli domain dan hosting leh beli ngan aku eks...
  18. Thread: Malas mentality

    by dimiez
    Replies
    28
    Views
    2,573

    betul tu mystic.. ada blajar sbb kertas saja......

    betul tu mystic.. ada blajar sbb kertas saja... bila kuar suh buat web mmg hampeh.. kalo yang bebetul serius tu oklah, tapi yang cukup makan ni mmg kerja diorang copy paste script, ciplak design lain...
  19. Thread: cek site aku

    by dimiez
    Replies
    11
    Views
    1,554

    just wanna give some constructive comments......

    just wanna give some constructive comments... grafik nampak dull, color tak serasi, background cerah tak match dgn interface design yang color oren dan hiasan dalaman dia tu... better buat pakai...
  20. Replies
    12
    Views
    1,597

    emm so nice and simple.. cumanya masih byk yang...

    emm so nice and simple.. cumanya masih byk yang perlu diperbanyakkan content dia lagi.. color management okay, concept pun leh tahan... sejuk mata memandang.. maybe bahagian programming ko kene byk...
  21. Replies
    6
    Views
    1,387

    hehe.. teruskan pembelajaran... mystic teruskan...

    hehe.. teruskan pembelajaran... mystic teruskan kritikan anda, byk yang kene kritik kalo nak berjaya.. dulu aku kene kritik bagai nak rak.. yang tak masuk akal, yang kuar akal semua ada.. namun jika...
  22. Replies
    15
    Views
    1,820

    hehe.. firefox logo.. still stereotype...

    hehe.. firefox logo.. still stereotype...
  23. Replies
    18
    Views
    2,405

    surf my community... www.aspirasi.net ...

    surf my community...

    www.aspirasi.net

    www.sahabathijjaz.net.my
  24. Thread: Hero Asia 2004

    by dimiez
    Replies
    2
    Views
    1,483

    Hero Asia 2004

    http://www.malaysia-today.net/montage/220_anwar_asian_heroes.gif

    VOTE ANWAR NOW !!!
  25. Replies
    3
    Views
    1,171

    yups tul tu... aku lebih suka guna guideline then...

    yups tul tu... aku lebih suka guna guideline then cut one by one.. pastu place image dalam html editor mengikut kesesuaian.. kadangkala ada juga yang letak javascript dan css, yang penting kalo kita...
Results 1 to 25 of 91
Page 1 of 4 1 2 3 4

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30