Search:

Type: Posts; User: DirectX

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    3,239

    SwiSH Crack !!!

    email me at DirectX@HiTechClub.com
  2. Replies
    15
    Views
    3,224

    Erm, gi kat http://www.evrsoft.com html, html...

    Erm, gi kat http://www.evrsoft.com

    html, html guide, html tutorial, free web editor, web editor, html editor, free html editor, download, free, professional, homesite, ...

    Dia ada banyak...
  3. Thread: SWiSH v2.0..

    by DirectX
    Replies
    25
    Views
    3,362

    Yeah, ur right! :)

    Yeah, ur right! :)
  4. Erm, thanx bcoz u can understand. Okies.

    Erm, thanx bcoz u can understand.

    Okies.
  5. Replies
    9
    Views
    2,866

    Erm, but like i've said, it is FREE. So, kite...

    Erm, but like i've said, it is FREE.
    So, kite kena terima hakikat utk dapat ape yg org boleh bg kita secara percuma.

    Mmg setiap yg percuma itu indah, tapi tak seindah kalao kita beli domain...
  6. Thread: SWiSH v2.0..

    by DirectX
    Replies
    25
    Views
    3,362

    Macam yg semua org tau, aku faham ko mmg bijak. ...

    Macam yg semua org tau, aku faham ko mmg bijak.

    Tapi, aku bukan nak jadi yg terbaik. Aku hanya paparkan satu contoh ape yg SwiSh mampu.

    Aku akui Flash mmg the best. Sebab .swf mmg berasal drpd...
  7. Ahaksss aku faham ko lebih bijak. Ok anggap...

    Ahaksss aku faham ko lebih bijak.

    Ok anggap mpeg tu satu source utk ko masukkan dalam web.
    Tak salah kalau ko cuba utk menyelaraskannya utk mencapai satu hasil yg sama.

    Aku cuma bagi idea....
  8. Replies
    6
    Views
    2,229

    Portable Network Graphic. Yeah, thumb up. ...

    Portable Network Graphic.

    Yeah, thumb up.

    Truecolor, expressive compression, less size, cool quality.
  9. Replies
    12
    Views
    3,134

    One more thing, Yamaha OPL SAX 3 Oldies,...

    One more thing,

    Yamaha OPL SAX 3

    Oldies, but YEssssss, its great.

    Utk bunyi surround, Pakai PowerDVD Xp, Install Sensaura.
    OPLSAX-3, Install SAX-Bomb.

    Mesti jiran ko baling sesuatu kat...
  10. Replies
    14
    Views
    2,573

    Program mesti ada: 1:VCDCutter 2:Fraunhofer...

    Program mesti ada:

    1:VCDCutter
    2:Fraunhofer MPEG-Layer3 Producer (Pro)

    Run VCDCUtter
    Open Citer.

    >Tools > Split System Stream To M1V,MP3
  11. Thread: Internal FTP

    by DirectX
    Replies
    0
    Views
    1,632

    Internal FTP

    Aku gunakan Windows Commander.

    Complete Program, The Best Ever.

    Explorer,Editor,Previewer,FTP Uploader, Downloader, Perghh..
    Best Giler.

    Suma PC customer yg aku repai aku kasi skali program...
  12. Replies
    7
    Views
    2,496

    Aku ade cadangan. Ape kata ko convert mp3 ko ke...

    Aku ade cadangan.
    Ape kata ko convert mp3 ko ke wma.

    Tak pon, ko rename je.
  13. Replies
    15
    Views
    3,224

    Erm, dah cuba pakai 1stPage ?

    Erm, dah cuba pakai 1stPage ?
  14. Replies
    11
    Views
    2,292

    What if u just use Front Page just for coding...

    What if u just use Front Page just for coding html and dont use the template instead?
  15. Replies
    38
    Views
    5,575

    For me, FrontPage still the easiest for HTML....

    For me, FrontPage still the easiest for HTML.
    But lets try namo web editor.

    For better result, it is recommended if u use multiple HTML editor bcoz each program has it own speciality.

    Ahaksss....
  16. Thread: SWiSH v2.0..

    by DirectX
    Replies
    25
    Views
    3,362

    Nak buat source amik masa are sket, maksud aku...

    Nak buat source amik masa are sket, maksud aku nak carik image yg sesuai, nak edit icons, pastu nak imagine pergerakan.

    Masa nak publish idea tu aku rasa tak sampai are sejam.
  17. Replies
    9
    Views
    2,866

    Real Free Domain

    Try kat sney :

    http://www.freeurl.com

    mmg best bg freebies cam aku.
    ahakss.

    No popup, No ads, no banner, no sux.
  18. Replies
    0
    Views
    1,739

    Real Free Webhosting

    Bagi aku dah cukup best kalao korang dapatkan free hosting kat sini.

    Kebaikan :
    Takde Popup
    Takde Iklan
    Takde Banner

    Kelemahan:
    Takde FTP support
  19. Thread: SWiSH v2.0..

    by DirectX
    Replies
    25
    Views
    3,362

    Erm, terima kasih.

    Erm, terima kasih.
  20. Replies
    0
    Views
    1,937

    Technical Support

    Ape kata kalau adekan satu lagik ruangan iaitu Computer Technical Section yg membolehkan kita berbincang halē yg berkaitan ngan pc technical, hardware dan yg sewaktu dgnnya.
    Best tak idea aku?
  21. Replies
    1
    Views
    1,652

    Technical Support

    Ape kata kalau adekan satu lagik ruangan iaitu Computer Technical Section yg membolehkan kita berbincang halē yg berkaitan ngan pc technical, hardware dan yg sewaktu dgnnya.
    Best tak idea aku?
  22. Thread: SWiSH v2.0..

    by DirectX
    Replies
    25
    Views
    3,362

    Erm, izinkan aku bg satu pendapat. Aku jenis...

    Erm, izinkan aku bg satu pendapat.
    Aku jenis manusia yg pemalas. Aku malas nak berhadapan ngan program yg banyak toolbar.

    Bagi aku SwisH kira ok bg yg mampu mengendalikannya dengan agak sempurna....
  23. Sape kata tak boleh add avi atau mpeg kat swish ?...

    Sape kata tak boleh add avi atau mpeg kat swish ?
    Gunakan VCDCutter utk asingkan bunyi dan movie.
    Convert Mpeg(movie only) > *.gif atau sebagainya.
    Aku gune Animation Shop 7.04 Anniversary...
Results 1 to 23 of 23

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112