Search:

Type: Posts; User: expertester

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,060

    Thank you :D

    Thank you :D
  2. Replies
    15
    Views
    4,242

    yup, USB

    yup, USB
  3. Replies
    54
    Views
    3,602

    Poll: RM 88 for modem package. I also subscribe that...

    RM 88 for modem package. I also subscribe that package. It's true, RM 99 for modem package but tm-net did promotion before, RM 88 for modem package
  4. Replies
    3
    Views
    1,060

    www.Gamers-Zone.net

    This is our local official gaming website. Check it out and post your comment here.

    Feel free to join us, coz we do a lot of happening stuff, online or offline. Seeing is believing :D
    ...
  5. Replies
    8
    Views
    1,862

    I check it. Cool. Very cool. That's what I am...

    I check it. Cool. Very cool. That's what I am searching for. Even before I have pay a visit to this site to download pricelist but shame on me to ignore their forum. Thanks man.

    the url should be...
  6. Replies
    23
    Views
    3,514

    haha, back to 500 kbps :)

    haha, back to 500 kbps :)
  7. Replies
    7
    Views
    1,960

    at least, this will make market be more...

    at least, this will make market be more competetive. Not only streamyx. Go Time Go !
  8. Replies
    8
    Views
    1,862

    gempak tak IT related sangat lar Ben-Davis. Siap...

    gempak tak IT related sangat lar Ben-Davis. Siap politik pun ada. Anyway, it's a nice forum. Dah reg dah ... hehehe
  9. Replies
    8
    Views
    1,862

    I recall that belajar word. I think i found it...

    I recall that belajar word. I think i found it here. maribelajar.com if I am not mistaken. But it is not a forum. More to e-Learning.
  10. Replies
    15
    Views
    4,242

    oic. Because, before this I got Aztech modem from...

    oic. Because, before this I got Aztech modem from them, but need to redial manually like dial-up. And could not be a router. Do you know what model it is. I thougt only Aztech 305U has router built...
  11. Replies
    7
    Views
    2,873

    Macromedia fireworks MX 2004 tak hebat ke lcf

    Macromedia fireworks MX 2004 tak hebat ke lcf
  12. Replies
    7
    Views
    2,496

    kadang-kadang, nak cari server yang best pun...

    kadang-kadang, nak cari server yang best pun berpeluh. Sakit pinggang dah dok kat kerusi, yang satisfied tak jumpa lagik. Banyak jer hidden trick dia. Web1000.com yang aku suggest pun ada trick...
  13. Replies
    85
    Views
    10,996

    Poll: FileZilla rulez...found it at sourceforge.net

    FileZilla rulez...found it at sourceforge.net
  14. Replies
    15
    Views
    4,242

    Aztech Modem and ZTE Modem Router

    I am wondering, why would Tm-Net give almost thier customer Aztech Modem while some customer got ZTE Modem router. IMHO, ZTE is much better (even I never heard this brand) because it could be a...
  15. Replies
    9
    Views
    1,351

    dah tak wujud pun dah website nie. Tu lar korang...

    dah tak wujud pun dah website nie. Tu lar korang kutuk tak ingat hehehe :D
  16. Replies
    14
    Views
    1,412

    tapi kalau student oversea bawak balik, mana kena...

    tapi kalau student oversea bawak balik, mana kena duty. Special. Kerajaan bagi setiap student bawak balik 2 bijik keter, for his/her whole life.
  17. Replies
    26
    Views
    2,246

    Anyway benda camnie perlukan komitmen yang agak...

    Anyway benda camnie perlukan komitmen yang agak tinggi lar. Tengok lah, sampai buat ads kat sini. Tul tak...

    No offense but it is reality, right :D
  18. Replies
    5
    Views
    1,414

    Poll: haaa, yang nerd giler tu :p

    haaa, yang nerd giler tu :p
  19. Replies
    5
    Views
    1,414

    Poll: tapi aku ada tengok satu clip kat litar suzuka....

    tapi aku ada tengok satu clip kat litar suzuka. AE86 NA (150 bhp) vs AE86 turbo (240 bhp) vs Skyline R33 (350 bhp).

    Cuba teka, saper menang....

    AE86 Natural Aspiration. Hard to believe but...
  20. Thread: ram

    by expertester
    Replies
    19
    Views
    2,394

    Depend on your OS Amlee. If you are using WinXP,...

    Depend on your OS Amlee. If you are using WinXP, the minimum shoudl be 512 MB. Try to have more than 512, then you will feel your multitasking jobs with heavy graphics move more smooth anf free.
    ...
  21. Replies
    3
    Views
    1,499

    cantik lar grafik at sgwebmasterforum tu. cam...

    cantik lar grafik at sgwebmasterforum tu. cam imac jer.
  22. Replies
    8
    Views
    1,862

    Komuniti IT Malaysia?

    korang tau tak komuniti IT untuk orang kita. Tak nak lah yang kat oversea tu sebab nak tulis dalam english tu tak leh rojak ngan malay.

    dulu ada putera, tapi sekarang cam dah almarhum dah. Ke...
  23. Replies
    29
    Views
    2,680

    Poll: First gaji nak beli Radeon 9800 XT, second gaji...

    First gaji nak beli Radeon 9800 XT, second gaji tukar 64 bit processor, third gaji tambah 1 gb ram lagik...

    hehehe, 3 bulan makan maggi ngan tidur masjid.
  24. Replies
    23
    Views
    3,792

    yer ker...tak dengar berita pun lagik. ...

    yer ker...tak dengar berita pun lagik.

    mushkil lar proton nak buat sport car. Gen2 pun tak menang tangan. lagipun, target market dia saper. Malaysians..imposible. Lotus elise yang RM 200k pun tak...
  25. Replies
    51
    Views
    3,429

    Malaysia Hari Ini ker...ekekekek. Ish thread cam...

    Malaysia Hari Ini ker...ekekekek.
    Ish thread cam ni pun ada yer, tapi memang ler. Hilang boring. Merepek merapu. Ingat tak leh spamming cam forum lain. best le wm.com
Results 1 to 25 of 124
Page 1 of 5 1 2 3 4

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112