Search:

Type: Posts; User: antagonis

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: web radio

    by antagonis
    Replies
    1
    Views
    1,884

    web radio

    saya ada soalan.bagaimana nak buat web radio?misalnya radio perlis ingin buat satu laman web dan dalam laman tu ada ruangan untuk pelawat dengar streaming radio secara live.ada sesiapa boleh briefing...
  2. Replies
    7
    Views
    2,036

    support php dan mySQL tak?

    support php dan mySQL tak?
  3. Replies
    6
    Views
    1,585

    hafizzuddin, try download mahual php utk...

    hafizzuddin,
    try download mahual php utk reading.dia compress jadi .bz2 .kau kena download zipper dia.misalnya 7-zip.dia ada bagi sekali kat www.php.net tu
  4. Thread: first step

    by antagonis
    Replies
    7
    Views
    1,740

    i got it.. utk mas joko..kalau nak senang...

    i got it..
    utk mas joko..kalau nak senang install la easyphp.dekat www.easyphp.org.kalau ada masalah post kat sini.
  5. Replies
    3
    Views
    1,505

    http://www.erdfunkstelle.de/newspro/index.shtml ...

    http://www.erdfunkstelle.de/newspro/index.shtml

    entahla,sekarang ni ramai yang pakai php.

    err,lama atas tu mungkin dlm german...kalau nak dlm BI ,taip newspro kat yahoo.com

    ish out -topic...
  6. Replies
    3
    Views
    1,505

    try la newspro

    try la newspro
  7. Thread: first step

    by antagonis
    Replies
    7
    Views
    1,740

    nak tanya lagi memandangkan masjoko pun macam ana...

    nak tanya lagi memandangkan masjoko pun macam ana jugak.newbies gile.
    sebenarnya apa yg perlu utk kita runkan php macam kita run kan html.lebih kurang macam wysiwyg.kalau kita dlm phptriad memang...
  8. Replies
    4
    Views
    1,538

    orynet.com.my--->ape citer?

    nampaknya sekejap saja keseronokkan itu.banyak yg disable kat shell account tu.
  9. itu pun selapas kita yg bagi tau

    itu pun selapas kita yg bagi tau
  10. waa..best la.. MHR balik johor la.. kampung dia....

    waa..best la..
    MHR balik johor la.. kampung dia.
    Mael kalau kau nak pegi bagi tau aku.serius ni!

    satu lagi:
    kalau kau nak belajar visual basic 6 atau flash,director and photoshop.kau contact...
  11. Replies
    5
    Views
    2,072

    thank you.. macam tu ke.. Mael kau dah try ke...

    thank you..
    macam tu ke..

    Mael kau dah try ke newspro?
  12. Replies
    14
    Views
    2,594

    bak kata ben-davis..band sayuq and tangkap...

    bak kata ben-davis..band sayuq and tangkap lintuk,yg tu memang ntah apa..nama konon la dlm bahasa inggeris,english ntah pas ke tidak?
    muzik ntah apa apa,sampai bila la nak berkembang.
  13. Replies
    5
    Views
    2,072

    ooo.. camna nak gi kat line480 tu.takkan nak...

    ooo..
    camna nak gi kat line480 tu.takkan nak kira dari atas satu² kot?
  14. Replies
    5
    Views
    2,072

    Newspro..help?!

    saya ada setup newspro dekat netfirms.com

    bila nak masuk kat

    http://paskar.netfirms.com/cgi-bin/news/newspro.cgi

    dia tulis macam kat bawah ni

    Software error:
    Can't find string terminator...
  15. Replies
    3
    Views
    1,570

    method of paying

    i dont have a credit card so what is the best method to get for the hosting.
  16. Thread: komen sikit

    by antagonis
    Replies
    21
    Views
    3,226

    waahh lawa gak. ya memang camtulah.pakai...

    waahh
    lawa gak.

    ya memang camtulah.pakai filter tu.pastu pusingkan je bagi nampak power sikit.

    korang boleh pakai free transform atau apa jenis transform supaya cantik perspektif dia.
    yg saya...
  17. Thread: komen sikit

    by antagonis
    Replies
    21
    Views
    3,226

    yes fully photoshop actually memang kureng...

    yes fully photoshop

    actually memang kureng sikit sebab just a couple of minutes i finished.tak sempat nak touch up..

    alaa...bukan susah nak buat kotak 3d tu...
    kalau nak tips aku boleh bagi..
  18. Thread: komen sikit

    by antagonis
    Replies
    21
    Views
    3,226

    i think you can view it now

    i think you can view it now
  19. Thread: komen sikit

    by antagonis
    Replies
    21
    Views
    3,226

    komen sikit

    ini salah satu hasil photoshop saya...
    wallpaper utk matri-perlis.com
    simple je nampak la jugak sedikit 3d kan?
    hehe..memang tak lawakan?
    biasa la newcomer..
    ...
Results 1 to 19 of 19

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30